Atrium og Senso peak rektangel
DESIGNERS’ SATURDAY 2021
Fora Form

DESIGNERS’ SATURDAY 2021

Designers’ Saturday ble arrangert fredag og lørdag med rekordmange besøk i Pilestredet. Årets tema var CHANGE. Fora Form benytter igjen anledningen til å vise hvordan vi ser for oss den nye arbeidshverdagen gjennom vårt konsept REWORK, og ikke minst en masse nyheter:

Skrevet av Pål 29.08.2021

Her kan dere se bilder fra Designers' Saturday:

HVA ER REWORK?

I løpet av de siste året har vi lagt til oss nye arbeidsvaner og tilegnet oss ny kunnskap. Noen har omfavnet hjemmekontoret og ser ikke for seg en hverdag uten, mens andre lengter etter arbeidsplassen sin. Det hersker liten tvil om at hybridløsning hvor konsentrasjonsarbeidet flyttes til hjemmekontoret, mens kontoret blir en hub og en viktig arena for å møtes, arbeide kreativt, skape tilhørighet og bygge gode team. Gjennom REWORK har vi sammenfattet våre hovedpunkter for hva som blir viktig å tenke på når man skal lage fremtidens kontor hvor hovedfunksjon er samspill. Disse kan du lese mer om under her.

Atrium og Senso peak rektangel

SNEAK PEEK


ATRIUM & SENSO FRAME


av ANDERSSEN&VOLL

I tillegg har vi en rekke nyheter som vi viser på Designers Saturday:

Dwell – tidløs stol med organiske former som flørter med designelement fra 20- og 30-tallet.

Dwell

En ny sofa, stol og pall designet av Olav Eldøy. Otis har et presist og smalt rammeverk med store myke puter som du kan synke ned i.

Otis

Bringer ikonet inn i en ny sirkulær tidsalder, med nye inspirerende farger og to nye varianter for forbedret komfort.

Popcorn

En ny romdeler og hylle som definerer de sosiale sonene i landskapet og innbyr til samspill.

Note

Torsteinsen design har kreert en genial standardisert auditoriestol som kan settes rett inn ethvert prosjekt, uten å spesialtilpasses.

Arena