Produksjonen 2020
Jobb hos oss?
Fora Form

INNHOLDS-/ KREATIVT ANSVARLIG

Vil du være med å fortelle hvordan en av Norges mest spennende designbedrifter bringer mennesker sammen hver eneste dag?

Skrevet av Tone 25.02.2020

Fora Form er en av Nordens største møbelprodusenter av møteplasser til kontor og offentlige bygg. Gjennom disse møteplassene skaper Fora Form verdi for mennesker hver eneste dag. For å bringe disse samspillene ut i verden og fortelle hva de medfører for bedriftene og de som bruker møblene søker vi nå etter en person til å fortelle disse historiene.

Er du brennende opptatt av god design og hvordan dette påvirker mennesker, og i tillegg er god på å fortelle historier både visuelt og skriftlig er dette jobben for deg!

Arbeidsoppgaver:

Stillingen er 50% innholdsansvarlig og 50% kreativt ansvarlig. Stillingen ligger under Markedsavdelingen.

50% innholdsansvarlig: Du har ansvar for Fora Forms SoMe strategi, hvordan vi fremstår i våre showroom og messer. Du er ansvarlig for å skrive artikler, finne vinklinger og bringe disse til liv gjennom våre SoMe kanaler. Innholdsproduksjon inkluderer også organisering av fotoshoot og må ses i sammenheng med rollen som Kreativ ansvarlig.

50% kreativt ansvarlig: Du har ansvar for Fora Forms utstilling på vårt showroom sentralt i Oslo. I den sammenheng har du også løpende kontakt med interiørarkitekter og inviterer jevnlig på faglige oppdateringer og relasjonsbygging.

På denne måten møter kunder og arkitekter det samme Fora Form på digitale og fysiske flater, som er basert på Fora Forms merkevareplattform og DNA.

Kvalifikasjoner:

Minimum bachelorgrad, journalistikk, kommunikasjon eller media, gjerne i kombinasjon med kreative fag. Alternativt interiørfaglig utdannelse med interesse for skriving og kommunikasjon. Du må være brennende opptatt av god design. Stillingen krever meget gode engelsk kunnskaper. For å kunne skape godt innhold bør du også ha kunnskaper til Adobe pakken.

Typisk arbeidsoppgaver:

Innholdsansvarlig:

  • Ansvar for Fora Forms sosiale mediestrategi og plan for publisering.
  • Planlegge, skrive og publisere artikler som understreker Fora Forms merkevare og DNA, utarbeide budskap og spissing gjennom våre kanaler til våre nettsider.
  • Samarbeid med eksterne samarbeidspartnere om tiltak for å nå vår målgruppe.
  • Utarbeide pressemeldinger i forbindelse med lanseringer og nyheter.
  • Hjelpe med oversettelser til andre kanaler.

Kreativt ansvarlig:

  • Eierskap til Fora Forms moodboard som grunnlag for en vår visuelle strategi.
  • Ansvar for Fora Forms showroom i Oslo.
  • Hovedkontakt for arkitektbesøk av større grupper og videre arkitektbearbeiding av disse.
  • Ansvarlig for planlegging og utforming av Fora Forms messeaktiviteter.