BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Fora Form

Hvilken verdiskaping gir gode samspill?

Vi i Fora Form er brennende opptatt av gode samspill. Vi mener gode samspill har positiv effekt på innovasjonsgraden i organisasjonen din. At samspillene påvirker kulturen gjennom møteplassene. At gode samspill er med å skape lykkeligere kollegaer, bedre prosesser og gir din organisasjon bedre konkurransekraft.

Skrevet av Tone 06.12.2019

SAMHANDLING

Fora Form har laget samhandlingsarenaer i over 60 år. Det har vi gjort gjennom å bruke design som et strategisk virkemiddel. Våre produkter skal hjelpe møtedeltakere å samhandle ut ifra arealets intensjon. Dagens møteplasser er radikalt endret på 60 år og Fora Form har vært med å skape denne reisen. Noen interiører er tegnet med et mål om gode samtaler, mens andre er designet for stille refleksjon.

Møterommets utforming kan i dag være like fokusert fremover mot en videoskjerm, som mellom mennesker sittende ovenfor hverandre. Andre har behov for et auditorium den ene dagen og julebord dagen etter. Denne typen av endrede funksjonskrav endrer bruken av møblene, og denne jobben har vi tatt for deg.

Våre produkter skal hjelpe møtedeltakere å samhandle ut ifra arealets intensjon.

Vi har fire områder vi deler samhandlingsarenae opp i; spis sammen, jobb sammen, pust sammen og opplev sammen. Samhandlingen i hver av disse områdene påvirker måten du møblerer på for å skape gode samspill. Vi håper å få være med å inspirere dine møter.

Alle møter har et mål. Les om hvordan kravene til møblene og møterommene endrer seg uti fra hva målet med møtet er.

Jobb sammen

Les om hvordan kantinen kan fungere som en kulturbygger, og hvordan maksimere kantinens arealutnyttelse til mer enn bare et spisested noen timer i døgnet.

Spis sammen

Hvilken kultur ønsker du får bedriften din? Hvordan du innreder og planlegger dine sosiale soner sier mye om organisasjonen. Les om hvordan en sofa kan forbedrede arbeidsmiljøet.

Pust sammen

Fora Form har gjennom de siste 35 årene vært en av Norges største leverandør av auditorier, kinosaler og innovative utdanningsløsninger. Her kan du lære mer om hva som er viktig å tenke på når du skal planlegge et auditorie.

Opplev sammen

Every day value is created in a meeting, not just economic value but something more precious: Being greeted, validated or challenge can be just as valuable for the person you face as the more tangible outcome of a meeting.

Fora Form hopes to bring awareness to the effect we have on each other and to bring attention to six easy tips to help facilitate better mental health at the workplace.

Six tips for good working days

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land