BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Re Form Meta 3

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv
FORA REFORM

Et konsept for å gi originale Fora Form produkter nytt liv, gjennom lokal oppgradering og ny sertifisering.

Fora ReForm - nytt liv til designklassikere

Med Fora ReForm ønsker vi å skape et sirkulært kretsløp fra råvare til gjenbruk, og dermed hindre at et møbel blir kastet som følge av et slitt trekk, ødelagt armlene eller utdatert preg. Derfor har Fora Form, som første møbelprodusent i Norge, satt reparasjon og gjenbruk av originalmøbler i system. Dine møbler blir hentet, reparerert og fornyet hos en av våre sertifiserte Fora ReForm samarbeidspartnere.


Ved å reparere eller gjenbruke et Fora Form møbel reduseres CO2-fotavtrykket med 50 til 70 prosent sammenliknet med kjøp av et nytt møbel. Du får både et fornyet og oppgradert møbel, og en ny fem års garanti. Vi utsteder også en ny miljødeklarasjon (EPD) for ditt reformerte produkt som dokumenter det faktiske CO2 avtrykket og miljøfordelene ved Fora ReForm.

Fora Form Re Form Original Laminette chairs being assembled
Fora ReForm gir deg:
Originale deler
Originale deler Originale deler sendes fra vår fabrikk i Ørsta direkte til din nærmeste ReForm partner som tar seg av oppgraderingen av produktet. Ved å bruke originale deler kan vi fornye produktets sertifikater, og opprettholde produktets originalitet.
Ny garanti
Ny garanti og EPD Alle produkter som gjennomgår Fora ReForm vil få en ny 5 års garanti. I tillegg vil produktet få en oppdatert EPD som beviser Co2 besparelsen ved bruk av Fora ReForm sett i forhold til å kjøpe et nytt produkt.
Lokal reparasjon
Lokal reparasjon ReFormeringen av produktet foregår hos din nærmeste sertifiserte ReForm partner som er stasjonert rundt omkring i hele Norge. På denne måten sikrer vi kortest mulig reisevei, og minst mulig Co2 utslipp for ditt produkt.
Fora Re Form 2
Sporbarhet Når produktet er ReFormert merker vi det med en QR-kode slik at du enkelt kan få en oversikt over både ordren, delene og produktet ditt

En bærekraftig tilnærming til vår designarv

Gjennom solid håndverk og tidløst design har Fora Form skapt møbler for sosiale møteplasser siden 1929, og vår ambisjon har alltid vært å skape de store innendørsopplevelsene. Nå tar vi grep for å forlenge og fornye innemiljøer ved å gi våre designklassikere nytt liv med nye materialer. Slik reduserer vi svinn i alle ledd. Vi kaller det Fora ReForm.


Store mengder møbler kastes i dag fordi det finnes få, eller ingen muligheter for å reparere, modernisere, eller sørge for å ivareta originaliteten på et møbel som har vært utsatt for tidens tann. Fora ReForm er et nytt tilbud som gir lengst mulig liv til Fora Form møblene dine. Med originale deler garanterer vi for både kvalitet og uttrykk som øker bruktverdien, forlenger levetiden og ivaretar produktets originalitet.

Kjøpsreisen Reform Norsk
Forhandlerkart
REFORM FORHANDLERE OG PARTNERE I NORGE:
MØBELKRAV
Ved å stille de samme kravene til brukte møbler, som på nye, sikres kvaliteten på hvert bruktmøbelkjøp
Fora Form Re Form furniture set up

Et viktig spørsmål å stille seg selv i en gjenbruksprosess er hvilke krav som ligger bak et bruktmøbelkjøp. Pr. i dag stiller offentlig innkjøp kun ett krav til brukte møbler - at møbelet er brukt.

Med Fora ReForm ønsker vi å sette krav til brukte møbler på dagsorden. Vi tilbyr både ny garanti og ny EPD, akkurat som på kravspekket ved kjøp av nye møbler. Ved å gi brukte møbler sertifisertinger og krav tilsvarende nye, ønsker vi å gi merverdi til brukte møbler. Dette vil bevise at det reformerte møbelet fortsatt egner seg for det offentlige rom.

Det grønne skiftet påvirker også vår bransje. Vi må handle nå for å for å klare målet om nullutslipp innen 2050. Dette får vi kun til ved å redusere utslipp i større skala, og ved å utnytte ressursene som allerede er produsert.

.

Fora Form Re Form Laminette and Trim chairs
.
Fora Form Re Form Laminette original parts
.
Fora Form Re Form Parabel chairs in a stack
.
Fora Form Re Form Totem chair front
.
Fora Form Re Form Planet chair close up
.
Fora Form Re Form Planet and Totem chairs
.
Fora Form Re Form Trim chair close up
.
ORIGINAL
Adjektiv /originˈal/: noe opprinnelig; som ikke er en kopi eller reproduksjon; førstehånds
Hva er et originalt Fora Form produkt?
Kvalitet og sertifikater Alle Fora Forms produkter er testet for bruk i offentlig miljø. Dette beviser vi gjennom ulike kvalitetsdokumenter slik som Møbelfakta, EPD og Svanemerket. I tillegg sikrer vi kvalitet gjennom gode produksjonsstandarder og sosial bærekraft.
Bærekraft og sirkularitet Vi ønsker å inspirere til samspill basert på verdier som bærekraft, kunnskap, likhet og demokrati – og fokus på miljø og bærekraft skal gjennomsyre alle ledd i vår verdikjede. Alle våre produkter utvikles for fremtiden; våre møbler skal leve i generasjoner og etter endt levetid avhendes på enklest mulig måte.
Design i samtid Fora Form har høyt ambisjonsnivå på nye utviklingsprosjekter. Vi skaper trygghet for våre kunder om at nye produkter imøtekommer strenge krav til estetikk, nyskapning og brukerfordeler. I tillegg har vi en rekke designklassikere som vi forvalter for fremtiden, og er dermed en viktig norsk bidragsyter inn i den nordiske designscenen.
Møbler sirkulær stående

ET FORLENGET LIVSLØP

Gjennom Fora ReForm ønsker vi å skape et taktskifte i bærekraftig møbelproduksjon ved forlenge livssyklusen til originalmøbler, til det beste for mennesker og miljø. Ved å ReFormere møbler oppfyller vi vår visjon om å skape møbler og møteplasser som legger til rette for de gode møtene mellom folk, i dag og for kommende generasjoner.

Lanserte ReForm-produkt

Fora ReForm er et stort satsingsområde for oss i Fora Form. Per i dag har vi lansert fem produkter: Clint, Misto, Planet, Senso og Up. Nye lanseringer vil komme fortløpende fremover, men vi tar andre produkter på prosjekt.


Så har du et annet Fora Form produkt du ønsker å refomere, kontakt oss!

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land