BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Fora_Form_LarsTornøe_0652

Fora Form

VI ER FORA FORM
Vi skaper gode samspill
der mennesker møtes

Om oss

Fora Form er en av Skandinavias største møbelprodusenter til sosiale soner og møteplasser. Helt siden 1929 har vi brukt design som et strategisk virkemiddel for å skape gode møteplasser i offentlige miljøer. Gjennom tett samarbeid med norske formgivere har vi kontinuerlig satt innovasjon og solid håndverkskunnskap i fokus, og vi er stolte over å ha denne verdiskapningen i fabrikken vår i Ørsta.

Vår ambisjon

Vår ambisjon har alltid vært å tilby kvalitetsprodukter som bidrar til å forme det moderne arbeidslivet. I dag står vi overfor nye utfordringer og endringer i måten vi arbeider på, drevet av teknologisk utvikling og endrede arbeidsvaner. Å tiltrekke seg ansatte til kontoret har blitt en utfordring, og det å skape et stimulerende arbeidsmiljø er mer enn bare å oppfylle plikter og krav.

Fra produksjon til produkt

Produksjon 1
.
Samhandling
.
Produksjon 5
.
Produksjon 2
.
Samhandling 2
.
Produksjon 4
.
Produksjon 3
.

Vårt design

Vi ønsker å designe møbler som ikke bare er funksjonelle, men som også fremmer åpne og inspirerende møter mellom mennesker. Vårt fokus ligger ikke på å imponere, men på å motivere og skape et inkluderende arbeidsmiljø. Vi tror på å bryte ned barrierer og skape likeverdige forhold på arbeidsplassen.

Vår visjon

Vår visjon er å tilby møbler og møteplasser som legger til rette for meningsfulle, positive og produktive møter mellom mennesker. Vi forstår at et godt arbeidsmiljø er avgjørende for trivsel og produktivitet, og vi er stolte av å bidra til å skape inspirerende innendørsopplevelser der mennesker møtes.

VISJON:
"Samspill gjennom innovasjon og design der mennesker møtes"
Knekk Fora Form Oyehaug web 0164

Vårt mål

Vårt mål er å fortsette og skape gode møbler med norske verdier som demokrati og tillit som grunnlag; fordi vi vet at mennesker skaper miljø og at miljø skaper mennesker. Møbler og møteplasser er også med på å tilrettelegge for de gode møtene mellom folk. Med det ønsker vi å skape like gode rammer rundt hverdagen på arbeidsplassen, som i hjemmet.

Våre virkeområder

I dag holder vår produktportefølje møbler til det offentlige rom, og vi jobber til enhver tid med å tilføre kolleksjonen produkter som står i tråd med samtidens utfordringer og funksjonskrav. Vi leverer alt fra store møtebord og møtestoler, til loungebord, sofaoppsett, tilbehør og kantinemøbler. Vi leverer fullverdige interiører til steder du:

Våre virkeområder

Fora Form 3 B7 A7009 foto Kristin Stoylen
Spis sammen
Kantine, spiserom, restauranter, kaffebarer
Fora Form 3 B7 A7278 foto Kristin Stoylen
Jobb sammen
Møterom, prosjektrom, konferanserom, kreative møterom
Fora Form 3 B7 A7181 foto Kristin Stoylen
Pust sammen
Sosiale soner, venterom, møteplasser, lounge områder
Fora Form 3 B7 A0261 foto Kristin Stoylen
Opplev sammen
Auditorier, kino
FORA FORM ER EN DEL AV
Lammhults Design Group