BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Designere siste versjon Doga 2018

Design og designere

Fora Form har et unikt forhold til å bruke design som et strategisk virkemiddel. Det er ingen andre som har brukt designere for løse tidsåndens behov som det vi har.

Profesjonelle formgivere siden 50-tallet

Mye av grunnen til vår suksess kan spoles tilbake til 50-tallet hvor vi begynte å utforske profesjonelle formgivere som et mulig konkurransefortrinn for å ta frem ny og innovativ design. Det første eksempelet på dette var «Quantum Range Collection» hvor blant annet Øivind Iversens City stol ble født.

Økt innovasjonstakt

Kolleksjonen, og formgiverne, utfordret bedriftens produksjonsmetoder, og styrket på den måten produktenes bæreevne som tillot design i nye former. Med økt innovasjonstakt og nye produksjonsmetoder kan man på mange måter si at den nye tankemåten var med på å utvikle fabrikken i Ørsta til en industribedrift, som nå begynte å ha et seriøst konkurranse- og innovasjonsfortrinn i bransjen.

Våre samarbeid:

Dave og Steinar
Jazz
Designet av Dave Vikøren og Steinar Hindenes
Lars Tornøe
Fjell
Designet av Lars Tornøe
Skogstad Wærnes
BUD
Designet av Skogstad & Wærnes
Jon Fauske
Knekk familien
Designet av Jon Fauske

Strategisk virkemiddel

Helt siden 50-tallet har vi brukt designere som et strategisk virkemiddel for innovasjon i bedriften. Til den dag i dag samarbeider Fora Form til enhver tid med utvalgte designere som vi vet tilfører kolleksjonen produkter med optimale egenskaper for sitt bruksområde. På den måten står designere, og formgivere, også for en viktig del av vår verdiskaping.

Vår produktportefølje

Gjennom strategisk bruk av designere har vi også sikret god funksjonalitet på møblene vi har tatt frem i produksjon. Produktporteføljen til Fora Form består derfor av en rekke møbler fra en rekke ulike tidsepoker, hvor hvert produkt har løst en funksjon til sin tid. På den måten reflekterer vår historie datidens samspill mellom mennesker, miljø og samfunnet, så vel som den vil gjøre det samme i fremtiden.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land