BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
IMG 8905
Referanseprosjekter

CASE / Åsane Kulturhus og VGS

Da Åsane bydel skulle bygge ny storstue var det viktig at denne skulle være enkel å håndtere. Nå står de to salene vi har levert ferdige til skolestart med en stol som gir enklere renhold og drift. Da stiller vi oss spørsmålet: Har vi i Fora Form sammen med vår partner Jezet bygget Norges mest innovative skyveamfi?

Skrevet av Pål 12.08.2020

Åsane bydel har bygget ny storstue og her var det viktig at denne skulle være enkel å håndtere. For levering av to teleskopamfi har Fora Form/Jezet Seating, sammen med totalentreprenør Constructa, arkitektkontoret HLM og en ekstern kulturhuskonsuelent, gjennomført leveransen med vår nye komfortstol Monza. Allerede i dag ser vi internasjonal interesse som ønsker befaring av den nye stolen og teleskopamfiene.

IMG 8889

"Stolen reiser seg automatisk ved utkjøring av amfi og folder seg sammen ved innkjøring – svært tidsbesparende for driftspersonell."


Sondre Eikås, Fora Form

Stolen Monza har en enkel, rett og skandinavisk form. Når det kommer til kvalitet og komfort stiller stolen seg helt i fremste rekke og vi ser stor interesse for bruk i saler som skal brukes i kombinasjon med forelesning, teater og kino. Stolen reiser seg automatisk ved utkjøring av amfi og folder seg sammen ved innkjøring – svært tidsbesparende for driftspersonell. Stolen er kledd i tekstilet Remix 2 fra Kvadrat. På prosjektet ble stolen levert med akustikkplater under sete og på rygg for å møte akustiske krav.

Ved behov for færre sitteplasser og større gulvareal kan systemet låses for delvis bruk.

Teleskopamfiene er bygget med de høyeste kvaliteter. Her kan det nevnes type hjul og hjullager, retningsstyring, soft start/stop, helsveisede konstruksjoner og stolmontering i stålverk. Tyngden og materialbruk i gulvet er også svært viktig for å ivareta de akustiske kravene i prosjektet.

Vi er glade for at Åsane Videregående Skole og Kulturhus valgte en kvalitetsleverandør og ønsker dem lykke til med sin nye storstue.

Storsalen kan romme 485 mennesker og gå til sammenslått amfi på under ett minutt.

Teleskopamfi med stolen Monza hos Åsane Kulturhus og VGS Fora Form