Opplev sammen

CASE/ Åsane Kulturhus og VGS

Da Åsane bydel skulle bygge ny storstue var det viktig at denne skulle være enkel å håndtere. Nå står de to salene vi har levert ferdige til skolestart med en stol som gir enklere renhold og drift. Da stiller vi oss spørsmålet: Har vi i Fora Form sammen med vår partner Jezet bygget Norges mest innovative skyveamfi?

Skrevet av Pål 12.08.2020

Åsane bydel har bygget ny storstue og her var det viktig at denne skulle være enkel å håndtere. For levering av to teleskopamfi har Fora Form, sammen med totalentreprenør Constructa, arkitektkontoret HLM og kulturhuskonsulent Rune Håndlykken i COWI, gjennomført leveransen med komfortstolen Monza som det første prosjektet i verden. Allerede i dag ser vi internasjonal interesse som ønsker befaring av teleskopamfiene.

IMG 8889

"Stolen reiser seg automatisk ved utkjøring av amfi og folder seg sammen ved innkjøring – svært tidsbesparende for driftspersonell."


Sondre Eikås, Fora Form

Stolen Monza er utviklet og designet spesifikt til prosjektet, og har en enkel, rett og skandinavisk form. Når det kommer til kvalitet og komfort stiller stolen seg helt i fremste rekke og vi ser stor interesse for bruk i saler som skal brukes i kombinasjon med forelesning, teater og kino. Stolen reiser seg automatisk ved utkjøring av amfi og folder seg sammen ved innkjøring – svært tidsbesparende for driftspersonell. Stolen er kledd i tekstilet Remix 2 fra Kvadrat. På prosjektet ble stolen levert med akustikkplater under sete og på rygg for å møte akustiske krav.

Ved behov for færre sitteplasser og større gulvareal kan systemet låses for delvis bruk.

Teleskopamfiene er bygget med de høyeste kvaliteter. Her kan det nevnes type hjul og hjullager, retningsstyring, soft start/stop, helsveisede konstruksjoner og stolmontering i stålverk. Tyngden og materialbruk i gulvet er også svært viktig for å ivareta de akustiske kravene i prosjektet.

Vi er glade for at Åsane Videregående Skole og Kulturhus valgte en kvalitetsleverandør og ønsker dem lykke til med sin nye storstue.

Storsalen kan romme 485 mennesker og gå til sammenslått amfi på under ett minutt.

Teleskopamfi med stolen Monza hos Åsane Kulturhus og VGS Fora Form

Vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt med:

Spis sammen

Senso i kantine?

Spisesoner har helt spesielle krav til funksjon. Renslighet er et slikt funksjonskrav. Nå åpner vi også for at Senso kan leveres med en avstand mellom sete og rygg for enklere renhold.

Skrevet av Pål 14.08.2020
Fora Form

Møbler som varer i generasjoner

Et møbel fra Fora Form skal du ha glede av i mange år. Ved å følge vår kvalitets- og vedlikeholdsmanual bidrar du til å forlenge levetiden.

Skrevet av Tone 23.06.2020