BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
NHH Audio
Referanseprosjekter

CASE / Norges Handels Høyskole

Studentene ved Norges Handels Høyskole kan glede seg over fem nye Fora Form auditorier denne våren. Byggherre, arkitekt og sluttkunde har hatt stort fokus på miljø og benyttet materialer med lavt miljøavtrykk og kortreist produksjon. "At NHH har valgt AUDIO stolen fra Fora Form viser at de også verdsetter tidløs design med god kvalitet..." sier prosjektselger Sondre Eikås.

Skrevet av Pål 22.03.2021

NHH har den siste tiden rehabilitert skolen og auditoriene. Sammen med totalentreprenør HENT og Origo Arkitektgruppe har de gjennomført ett flott prosjekt med høy fokus på miljø og bærekraft.


OPTIMAL SIKT GJENNOM VARIERNDE RYGGHØYDE

Fora Form har levert og bygget hele fem nye amfier med ulik geometri og dimensjon. Totalt 451 AUDIO stoler ble levert til de fastmonterte auditoriene. 293 AUDIO stoler med medium rygg ble fordelt over to auditorier. På den rehabiliterte aulaens balkong var det mest fordelaktig med lav rygg på de 158 fastmonterte stolene.

OM AUDIO

Audio er en av Norges mest solgte audiotoriestoler designet av Terje Hope & Birger Sevaldson. Modellen har overstoppet rygg og sete. Konstruksjon er solid med høy komfort, er plassbesparende og renholdsvennlig. Audio kan utstyres med en enkel og funksjonell skriveplateløsning. Audio finnes i tre forskjellige høyder for å bidra til å kunne gi brukeren best mulig sikt, og ivareta det rene visuelle uttrykket. Audio produseres i Ørsta på Sunnmøre.

Audio

FOKUS PÅ MILJØ

Prosjektet har hatt stor miljøfokus. Gjennom hele prosjektet er det benyttet materialer med lavt miljøavtrykk, samtidig som brukervennlighet er en nøkkel for lang levetid.

I auditoriene er det gjennomgående bruk av valchromat til harde overflater. Valchromat er laget av overskuddsmaterialer fra trevareindustrien og er det vi kaller gjennomfarget MDF. Kraftige ulltekstiler fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik i lekre valører preger leveransen og de nye auditoriene. I skolens samlingssal (aula) har man valgt skai for enkelt og godt vedlikehold. Synlige ståldeler er lakkert for å matche tekstilenes farger.

NHH 1

Det er valgt ulltekstilen Heidal 870 fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Alt stål er lakket i Jotun Sahara RAL7016 som gir en

kornete struktur som tåler støt og hard bruk. Skriveplaten er i miljøvennlig valchromat.

NHH 2

Dette er auditorier som er laget for å vare lenge, både visuelt og funksjonelt.

Fora Form er glade for at NHH, HENT og arkitekt Origo har valgt en norsk kvalitetsprodusent for levering på prosjektet.