Opplev sammen

CASE/ KINO NYE DEICHMAN

Deichman hadde som mål å bli Oslos nye storstue. Den 18. juni ble målet nådd. En storstue med plass til alle og en møteplass for kunnskap. En havn for likeverd og for å viske ut forskjeller i samfunnet. Bygget har ivaretatt de fleste interesser og hobbyer slik at alle skal føle seg ivaretatt. Fora Form er stolt leverandør av teleskopamfi til kinovisning både for store og små.

Skrevet av Pål 15.06.2020
Auditorie på Deichman fra Fora Form

En kino for store og små....

Ikke la deg lure av den flotte salen. Dette er faktisk et teleskopamfi. Et teleskopamfi gir arealet flere bruksmuligheter. I dette tilfelle har rommet en kinosal med 7 rader i den ene øyeblikket, og et åpent rom i det neste ved å skyve amfiet inntil veggen. Når amfiet er sammenslått bygger det bare 2 meter fra veggen.

Utfordringen er å bygge et amfi uten å gå på kompromiss med salens design eller amfiets stødighet. Når amfiet er trukket sammen har Oslos innbyggere over 8 meter med tumleplass til andre aktiviteter enn kinosal.

Å bygge et stødig teleskopamfi krever god planlegging og en god beskrivelse. Det som for brukeren fremstår som bare en stol eller sal, er for oss flere måneder med jobbing for å sikre et godt resultat.

La oss gi noen tips til hvordan du kan oppnå samme stabilitet og utførelse på ditt teleskopamfi:

Det du ser:

Stoltypen som er benyttet på Deichman heter Galant.

Det du ikke ser, men som er like viktig:

Deichman planlegger 2 millioner brukere i året og vi ønsker gratulerer med et flott bygg. Vi håper Fora Form kan bidra til å spre kunnskap gjennom teleskopamfiet og rommet som skapes når amfiet er slått sammen.

"Kunnskap er makt" sa Francis Bacon, i så måte håper vi teleskopamfiet gjør sin del.

Les mer om Galant serien og hvilke muligheter som finnes

Galant
Fora Form

Fora Form markerer Verdensdagen for psykisk helse

Lørdag 10. oktober er det Verdensdagen for psykisk helse. Dette skal vi ta del i. Vi skal hylle effektene av gode møter mellom mennesker!

Skrevet av Tone 23.09.2020
Spis sammen

Senso i kantine?

Spisesoner har helt spesielle krav til funksjon. Renslighet er et slikt funksjonskrav. Nå åpner vi også for at Senso kan leveres med en avstand mellom sete og rygg for enklere renhold.

Skrevet av Pål 14.08.2020