CPH kart oppdatert
Fora Form

Vi åpner nytt showroom i København!

Vi gleder oss til å gjenta fjorårets suksess på 3 Days of Design i København! Save the dates, og kom å møt oss i vårt splitter nye showroom 7-9 Juni.

Skrevet av Iselin Granly 18.04.2023

Vi åpner showroom i designhovedstaden!

I år markerer 3 Days of Design sitt 10. år med feiring av design, og hva er vel bedre enn å ferie jubiléet med åpning av nytt showroom i designhovedstaden? Vi gleder oss til å ta deg med inn i vårt nye showroom i samarbeid med våre søsterselskaper Ragnars, Abstracta og Lammhults, og håper du vil ta turen for å feire både åpningen, design, innovasjon og nyskapning sammen med oss!

3 Days of Design

3 Days of Design er Danmarks årlige designbegivenhet; et internasjonalt knutepunkt for innovasjon som viser inspirerende konsepter innen livsstil, belysning, møbler og interiørdesign fra noen av de største internasjonale aktørene. Festivalen finner sted i utstillingslokalene, butikkene, gatene, verkstedene og bakgårdene i København, som lenge har vært et voksende fellesskap av designelskere som feirer kreativitet.

Kuglegården
Vi åpner nytt showroom i Kuglegården:
Kuglegården, Danneskiold-Samsøes Allé 15, København, DK

Kuglegården

Frem til 2017 var Kuglegården i forsvarets besittelse, og gjennom mer en 250 år har det vært flere ombygginger både inne og ute i de historiske bygningene. I dag er bygningene fredet, og restaurert etter grunnlag for det som har vært. Flere designvirksomheter har allerede flyttet inn i Kuglegården – som nå har gjort området til en livlig og attraktiv del i hovedstaden.

Ankomst

Fra Gammelholm og Nyhavn er det ca. 10 minutters gange over Inderhavsbroen til Kuglegården. Fra Christiania kan man følge Prinsessegate i ca. 8 minutters gange. Det går også ferge fra Nyhavn til Operaen (Københavns Havn). Herfra er det ca. 6 minutters gange til Kuglegården. Eventuelt kan man effektivisere tiden ved å hoppe på en bysykkel!

#whereverpeoplemeet

Kontakt en av våre salgsrepresentanter for å booke møte under 3 Days of Design:

Regionssjef

Region:

Vestland, Rogaland, Trøndelag, Møre og Romsdal

Regionssjef

Region:

Viken, Agder, Viken Vest, Oslo

Pernille

Pernille Bøhn Kristiansen

Regionsjef

Region:

Innlandet, Nordland, Vestfold/Telemark, Viken Øst, Oslo

Country Manager Danmark

Anders Scharling

Anders Scharling

Area Sales Manager

Region:

Stockholm Norr, Mälardalen

Regionsjef

Region:

Eksport, Maritim/offshore

Regionsjef og selger for fastmonterte møbler

Region:

Troms, Finnmark

DNA Partners

Region:

Storbritannia, Irland

Jonathan Widbom

Region:

Finland, Estonia

DINGSDESIGN

Region:

The Netherlands, Luxembourg, Belgium