BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Masma73342
Fora Form

Fora Form markerer Verdensdagen for psykisk helse

Lørdag 10. oktober er det Verdensdagen for psykisk helse. Dette skal vi ta del i. Vi skal hylle effektene av gode møter mellom mennesker!

Skrevet av Tone 23.09.2020

Mental helse handler mye om å skape trygge ramme for gode samtaler. Gode samtaler skjer ofte i en sofa eller konferansestol. Fora Forms visjon som Norges største produsent av møteplasser er å tilrettelegge for gode møter.

Kampanjen vi nå setter i gang i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse heter:

Skap ditt eget gode møte
Vi ønsker å sette søkelys på det gode som skapes i stoler og sofaer hver eneste dag – trygghet og tillit.

«Når vi møtes, enten fysisk eller digitalt, kan vi bruke tiden til å bli bedre kjent med hverandre. Årets tema Spør mer passer godt til settinger der vi tar en prat. Vis interesse i hverandres arbeid, liv og person. På den måten blir møteplassen en plass der god psykisk helse skapes. Ved å markere Verdensdagen viser du at din bedrift bryr seg om dine ansatte og hvordan de har det. Start dagen med å invitere noen til en ordentlig prat på et uformelt sted», sier nasjonal kampanjeleder Le Hang Duong.

«Start dagen med å invitere noen til en ordentlig prat på et uformelt sted»

Tind 1500 H sofaer sammen med Misto puff og Root bord Fora Form

«Vi er vant til å snakke om hvor mange designpriser vi har vunnet eller vise det flotte interiøret som er skapt med våre møbler, men snakker lite om den virkelige magien. Magien som skapes i en sofa mellom to kollegaer eller mestringen som kommer ut av en kreativ workshop. Disse samspillene må hylles, og det håper vi folk ser gjennom denne kampanjen.» uttaler markedssjef Pål Eid-Hviding.

Vi har lang erfaring. Gjennom 90 år har vi arbeidet med å skape offentlige møteplasser gjennom strategisk bruk av design og på den måten fått være med å forme samarbeidsformer i det norske arbeidslivet. Nå vil vi rette fokuset mot arbeidsmiljø og mental helse. I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse vil vi i hele oktober til sende ut en plakat sammen med alle utsendelser som går fra fabrikken. En plakat med seks konkrete tips for hvordan få god psykiske helse på arbeidsplassen.

Seks tips for hvordan få god psykisk helse på arbeidsplassen

Denne kampanjen er i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse. I år oppfordrer de oss til å spørre mer:

De fleste av oss setter pris på å bli spurt om hvem vi er, hvordan vi har det, og hva vi liker å drive med. Noen ganger trenger og ønsker vi mer oppmerksomhet. Ved å vise interesse og vennlig nysgjerrighet ovenfor andre vil du bidra til at personen blir sett.

I år inviterer de oss til å blant annet jobbe for å nå flere menn. Menn topper selvmordsstatistikken, og en teori er at de ikke spør om hjelp. For å nå menn ønsker vi å jobber for markeringer rettet mot bedrifter, kulturarrangementer, sport/idrett inkludert motorklubber.

Les mer på verdensdagen.no

Plakat arbeidsmiljø 2