BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
FORA FORM Bud chairs 16 9
Fora Form

Alt om 3 Days of Design!

Årets 3 Days of Design skuffet ikke! Sammen med Abstracta, Lammhults og Ragnars åpnet vi dørene til vårt permanente showroom i hjertet av København. Her hadde vi gleden av å vise ROOT bordet designet av Runa Klock i ny utførelse og nytt resirkulert materiale, samt Clip Noir og Atrium Identity Collection. Sist, men ikke minst vår nye bestevenn BUD.

Skrevet av Pål 30.04.2024
Kuglegården

Fora Forms showroom ligger sentralt plassert i Kuglegården på Holmen i København. Her deler vi lokaler med våre søster selskaper Lammhults, Ragnars, og Abstracta. Sammen fyller vi de fleste problemstillinger man møter når man skal møblere et moderne kontor. Under 3 Days of Design kunne vi by på Poké-bowls fra OlìOlì og forfriskninger fra morgen til kveld. 

Root table family Fora Form

ROOT i resirkulert materiale

Bordet ROOT har siden lanseringen i 2017 hatt en sterk miljøprofil, det var også en av grunnene til at produktet vant DOGA-merket i 2017. Nå lanserer vi Root bordet i et helt nytt materiale; Smile Plastics. En bordplate med et unikt uttrykk i resirkulert materialer fra enten kjøleskap eller yoghurt begre. Hver bordplate vil ha sitt helt unike mønster, som forteller om et liv før det ender opp som et designmøbel fra Fora Form. Det nye materialet åpner for helt nye fargekomposisjoner og -kombinasjoner.

Runa Klock

Designet av Runa Klock

Runa Klock er en fremtidsrettet designer med en bærekraft som fokus for sin formgiving. Alltid lidenskapelig opptatt av planeten vår og menneskene som lever her, ser Klock arbeidet hennes i en modernistisk tradisjon for forbedring ved design. Hun er utdannet designer fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2009. Hun har arbeidet med merker som Figgjo, Fora form, Røros Tweed og Abstracta

Nye Root har en overflate i 100% resirkulert plast

Int Atrium Rosa Closeup Atrium Focus 20240611

Atrium - Identity Collection

Atrium har siden lanseringen vært kjent som en stol som med enkle grep kan tilpasses interiøret den skal leve i. Ved å tilføre fargene Blended Pink og Blended Green vil produktet med enkle grep få enda mer særpreg. VI har jobbet med fargeeksperter på området hvordan finne en lakk som gir et uttrykk som holder over tid og hvor årringer er tydelige gjennom lakken.

IMG 5388 til espen2 2

Designet av Anderssen&Voll

Anderssen & Voll er et norsk designstudio. Firmaet ble etablert i 2009 av duoen Torbjørn Anderssen og Espen Voll. Begge var tidligere gründere og designere bak det kjente norske designfellesskapet Norway Says, som hadde sitt virke fra 1999 til 2009. Hovedaktiviteten til Anderssen & Voll er møbeldesign, men virkefeltet spenner fra interiørtekstiler og belysning på den ene siden til mer klassisk industridesign. Atrium er det siste produktet Anderssen&Voll har designet for Fora Form.

Atrium - Identity collection

Fora form BUD Yellow Ida Bjorvik 1

BUD

"Hvordan designe en møteromsstol som bryter med alle reglene for en møteromsstol?" Det var utgangspunktet for designet til BUD. Skogstad&Wærnes bestemte seg tidlig for å bryte med den vertikale linjen en møteromsstol ofte skaper. I stedet ville de skape en åpen og ærlig konstruksjon med armlener som en integrert del designet.

Skogstad Wærnes2

Designet av Skogstad&Wærnes

Skogstad & Wærnes er et Oslo-basert designstudio etablert av de norske designerne Petter Skogstad og Fredrik Wærnes. Deres tilnærming til design er ærlig og gjennomtenkt, drevet av kompleksiteten og ansvaret ved å lage nye produkter. Studioet arbeider innenfor et bredt spekter av felt, med en lidenskap for møbler, belysning og gjenstander.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land