BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Planet stoler og Kvart bord i et venteområde Fora Form
Fora Form

Møbler som varer i generasjoner

Et møbel fra Fora Form skal du ha glede av i mange år. Ved å følge vår kvalitets- og vedlikeholdsmanual bidrar du til å forlenge levetiden.

Skrevet av Tone 23.06.2020

I vår produksjon bruker vi miljøvennlige materialer og prosesser, og vårt mål er å utvikle produkter som varer i generasjoner. Av hensyn til både deg og naturen, er samtlige produkter fra Fora Form laget av miljøvennlige råvarer som minimaliserer ressursbruk.

TREVIRKE
En stor del av kolleksjonen er bygget på naturlig materialer som hud, heltre, finer og laminert tre. Disse materialene kan endre volum, spesielt i den første perioden.

Les mer

Møbeltekstiler
- bruk, stell og vedlikehold

Les mer

Møbelhud
- bruk, stell og vedlikehold

Les mer

Andre materialer
-
HPL-laminat, linoleum, integralskum, glass, stål/aluminium, pulverlakk og plast

Les mer

Fora Form, kvalitet & miljø

Kvalitet
Møbelfakta er en frivillig og nøytral test- og merkeordning for møbler og innredninger som gir produktet en dokumentert kvalitet. Møbelfakta stiller bl.a krav til styrke og holdbarhet, materialkvalitet, stabilitet, brennbarhet, overflatebehandling og sikkerhet. De fleste Fora Form produkter er testet og godkjent i hht Møbelfakta.

Miljø
Fora Form er ISO-sertifisert både når det gjelder kvalitetsstyring ISO 9001, miljøstyring ISO 14001 og arbeidsmiljø ledelsesystem ISO 45001. Ved å integrere miljøstyring og fokus på arbeidsmiljø i det totale kvalitetsstyringssystemet forplikter vi oss til en systematisk og kontinuerlig forbedring av definerte miljø- og kvalitetsaspekter. Hvert år setter vi nye mål for forbedringer innen alle de tre områdene.

De fleste av våre møbler har en EPD-sertifisering. EPD står for Environmental Product Declaration. En miljødeklarasjon som oppsummerer miljøprofilen til en komponent, et ferdig produkt eller en tjeneste på en standardisert og objektiv måte.

Avfallshåndtering: Våre produkter kan leveres til kontrollerte avfallsanlegg i henhold til gjeldende nasjonale og/ eller regionale bestemmelser.

Alt trevirke er sporbart og følger våre strenge krav til bærekraftige innkjøp. Fabrikken vår i Ørsta bruker kun strøm fra 100% fornybare kilder.

Les mer om hvordan vi stadig jobber for å forbedre våre avtrykk gjennom fokus kvalitet, miljø og våre ressurser. 
 

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land