Fora Form

Møt oss på Material Matters under London Design Festival!

Vi gleder oss over å dele at Fora Form vil delta på den kommende Material Matters messen under London Design Festival fra 22-25 september 2022!

Skrevet av Iselin Granly 01.08.2022

Material Matters

London design festival har som mål å feire London som en design hovedstad på et globalt nivå. Under denne perioden vil Material Matters for første gang bli arrangert på det ikoniske Bargehouse, Oxo Tower Wharf på Londons sørside. Denne messen vil samle over 35 verdens-ledende merker, designere og organisasjoner for å feire viktigheten av materialer, og hvordan disse kan være med på å forme livene våre.

Kom og møt oss!

Fora Forms utstilling vil være lokalisert i 3. etasje på Bargehouse, og vi kommer til å stille ut en rekke møbler fra vår kolleksjon. Blant annet vil vi ta med oss nyhetene Senso Frame, Atrium og Dwell stolene. Gjennom de utvalgte møblene håper vi at å kunne belyse viktigheten av materialitet, og hvordan de kan være med på å forme fremtidens møbler!

Planlegger du å delta på årets Material Matters utstilling? Registrer deg i linken under for å motta dine billetter:
Vi gleder oss til å møte deg i 3. etasje på Bargehouse, Oxo Tower Wharf at London's Southbank fra 22 - 25 september!

Utstillingen gjennomføres i samarbeid med vår UK-agent Alice Breed hos DNA partners, og eventuelle spørsmål kan rettes til DNA partners (alice@dnapartners.co.uk), eller direkte til Fora Form.