BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Senso frame
Fora Form

Senso Frame vinner German Design Awards!

Etter å ha vært en markedsledende modulær-sofa i 10 år får endelig Senso internasjonal anerkjennelse som vinner av German Design Awards med Senso Frame.

Skrevet av Iselin 22.01.2024

German Design Awards

German Design Awards er den fremste prisen fra Det Tyske Designrådet. Med sin globale rekkevidde og internasjonale appell, er denne prisen blant de mest prestisjefylte utmerkelsene i designlandskapet på tvers av alle bransjer.

Senso systemet

Anderssen & Voll begynte skisseringen av det originale Senso-systemet i 2011. I 2014 ble produktet endelig lansert, og etter nesten 7 år på markedet lanserte Fora Form Senso Frame-systemet i 2021. Framen gjør det modulære sofa-systemet enda mer fleksibelt.

Senso Frame

Drammen tinghus Fora form photo Niklas Hart lowr 1
.
Marsh Mercer 21
.
Drammen tinghus Fora form photo Niklas Hart lowr 2
.
Senso frame 2
.
SENSO 10-ÅRS JUBILEUM
Endelig får Senso Frame internasjonal anerkjennelse etter å ha vært et ledende sofa-produkt i de nordlige landene, 10 år på markedet.
Senso frame GDA logo

Funksjon

Med Senso Frame gir vi deg mulighet til å leke med gjennomsiktighet og skjerming, alt på samme tid. Senso Frame er rett og slett et perfekt produkt for de som ønsker å skape et rom-i-rommet løsninger uten å gå på kompromiss med lys, åpenhet eller tilgjengelighet. På den måten sørger vi for å gjøre arbeidsplassplanlegging enda enklere.

Muligheter

Senso Frame-systemet er tilgjengelig i to forskjellige høyder, og man kan enkelt leke med ulike kombinasjoner på spiler og stålramme. Systemet forblir like fleksibelt som før; og du kan enkelt kombinere Frame med de opprinnelige Senso-modulene.

En stor takk til German Design Award for denne prestisjetunge prisen, og for å sette Senso Frame på det internasjonale kartet!

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land