Fora Form

Senso Patchwork

I samarbeid med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik introduserer vi nå Senso Patchwork. Ferdige oppsett, med ferdige moodboard, slik du enkelt kan lage spennende miljøer. Sofaoppsettene kan brukes alene, eller settes sammen for å lage større uformelle møteplasser.

Skrevet av Tone 17.03.2020

Senso modulsofa er fleksibel, nett og appellerer til uformelle møter mellom mennesker. Fra oppsett med akustiske egenskaper, til oppsett som gir ønsket samhandling gjennom bruk av de forskjellige modulene - Senso gir deg alt. En god sofa til offentlig bruk ser lik ut uavhengig av hvem som brukte sofaen sist. Senso Patchwork gir liv og tekstur uten å tilføre elementer som løse puter eller andre effekter som gjør området rotete. Møteplassen vil fortsatt se ryddig og innbydende ut, samtidig som den ikke krever mer vedlikehold enn en annen sofa.

Patchwork inspirasjon

Velg moodboard

Velg oppsett

1 GU horisontal svart

Om Gudbrandsdalens Uldvarefabrik

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS ble etablert på Lillehammer i 1887 og er i dag en av Europas ledende leverandører av møbler og møbelstoff. Design er vår lidenskap, selve kjernen i vår virksomhet, og vi innoverer kontinuerlig ved å samarbeide med et dynamisk nettverk av globale designere innen forskjellige felt.

Som den eneste vertikalt integrerte produsenten av designtekstiler i Skandinavia har vi hele produksjonsprosessen under samme tak. Dette betyr at vi er fleksible med våre tekniske funksjoner, i tillegg til å jobbe med en ubegrenset fargepalett, alt til din fordel.

Hvis du vil lese mer om selskapet, kan du lese mer på deres hjemmeside:

Gudbrandsdalens Uldvarefabriks nettside


IMG 1318

Om moodboardene og oppsett


Stoffene i Senso Patchwork og fargekombinasjonene ble utført av Gudbrandsdalen Uldvarefabriks fargeeksperter for å utnytte ulltekstilers undertoner og fargens dybder best mulig. Stoffets plassering på modulene er basert på kvalitetene og egenskapene til hvert tekstil. De er satt sammen for å tåle offentlig bruk. Fargene og moodboards er basert på Fora Forms materialer på andre produkter som stål- og plastfarger.

Den modulære sofaen Senso ble designet av Anderssen & Voll i 2014. På kort tid ble den modulære sofaen kjent for å være en solid og elegant sofa for kontraktsmarkedet. Senso er bygget på en stålkonstruksjon, med nozagfjærer og kaldstøpt skum. Dette gir sofaen stabilitet og styrke til å tåle bruk på de fleste offentlige steder. Sist, men ikke minst, har sofaserien et enkelt nordisk formspråk som vil vare over tid. Alt du forventer av et Fora Form møbel.

Kreative utfordringer...?
Jobb sammen

Hvordan ha kreative workshops digitalt?

Kreative arbeidsprosesser krever visse forutsetninger, som likeverdige, engasjerte deltakere som møtes og utveksler ideer. Vanligvis ville det å jobbe digitalt være et forstyrrende element. I dag er dette snudd på hodet og digitale verktøy er en forutsetning for å lykkes med kreative arbeidsprosesser. Som samfunn og bedrifter klarer oss uten store ideer i noen uker, men på sikt trenger problemer gode kreative løsninger. Hvordan skal vi få de kreative hjulene i gang uten de vanlige hjelpemidlene våre og med nye digitale virkemidler? Vi har spurt en rekke ledere for kreative avdelinger hvordan de løser dette problemet.

Skrevet av Pål 31.03.2020
Et oppsirkulerings initiativ
Jobb sammen

Clint Cover

Det er få møbeldesignere forunt å designe kommersiell suksess og i tillegg vinne en pris for produktdesignet. Dette kan stolserien Clint designet av Atle Tveit og Lars Tornøe skryte av. Stolen vant i 2010 «Merket for god design» som deles ut av DogA, og det er solgt over 50.000 Clint stoler siden lanseringen i 2009. Nå lanserer Fora Form et Clint Cover slik at vi kan forlenge levetiden til stolene som allerede er produsert.

Skrevet av Pål 24.03.2020