BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Lasse Olsson Photo 21206 2
Referanseprosjekter

Stockholm Furniture Fair 2024

På Stockholm Furniture Fair feirer vi skandinavisk design sammen med noen av de største aktørene i bransjen. Bli med oss på en gjennomgang av et av årets største bransjetreff, og få en smakebit av våre nyeste produktlanseringer!

Skrevet av Pål 06.02.2024
Lasse Olsson Photo 21207

Stockholm Furniture Fair

Stockholm Furniture Fair har lenge vært kjent som en av verdens største møteplasser for skandinavisk design. Nærmere 80% av alle produsentene som stiller ut i Stockholm er skandinaviske merkevarer, og vi er stolte av å representere Norsk møbelproduksjon på messen, også i år!

Pre-lansering: BUD

I år har vi gleden av å pre-lansere vårt nyeste kolleksjonstilskudd, BUD på messen. BUD er en leken møteromsstol, designet av den prisvinnende design duoen Skogstad & Wærnes. BUD ble skapt for å gi moderne miljøer en stol som skiller seg fra det tradisjonelle; en gøy og ungdommelig stol for lekne konsepter.

NYHETER FRA STOCKHOLM
En sniktitt fra messen:
Lasse Olsson Photo 21210

Introducing BUD

En leken stol laget for møterom og sosiale områder. BUD er designet av den prisvinnende design duoen: Skogstad & Wærnes.

Lasse Olsson Photo 21204

Utradisjonell og leken

Finn din nye kontor-buddy! BUD kommer med fire forskjellige baser; stack, rotate, meet & unite. Hvilken blir din nye BUD?

VI INTRODUSERER:
Atrium i en ny fargeskala!
Lasse Olsson Photo 21203 2

Fokus 2024

Dette henger sterkt sammen med Fora Forms ønske om å skape produkter som gir merverdi til offentlig miljø og rom. Med BUD utfordrer vi de tradisjonelle møteromsstolene, uten å gå på kompromiss med komfort. BUD skal være like funksjonell og komfortabel som vår resterende kolleksjon, men samtidig gi deg et visuelt element i rom og soner hvor ulike folk kommer sammen for å skape.

Visjon

I en verden som stadig utvikler seg, har kontorets rolle og funksjon endret seg drastisk, spesielt i kjølvannet av den globale koronapandemien. Vår overbevisning er at trivsel på arbeidsplassen er nøkkelen til å oppnå optimal produktivitet og kreativitet – og vi er overbevist om at BUD vil være med på å løfte arbeidsatmosfærer, og gjøre det litt hyggeligere å komme på jobb.

Høydepunkter fra messen:

Lasse Olsson Photo 21226
.
Lasse Olsson Photo 21213
.
Lasse Olsson Photo 21203
.
Lasse Olsson Photo 21211 2
.
Lasse Olsson Photo 21232
.
Lasse Olsson Photo 21212
.
Lasse Olsson Photo 21207 2
.

PS: Mer BUD er rett rundt hjørnet...

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land