BUD meet and unite in different colors

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso frame 2

Senso

En modulær sofa variant og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Con I stoler Kvart bord og Senso sofa med treben i en kantine Fora Form
Spis sammen

Kantinen som møteplass

Kantinen er et av de mest arealkrevende møteplassene et bygg har og en unik mulighet til å lage en arena der mennesker kan møtes på tross av avdeling og fysisk arbeidsplass.

Skrevet av Tone 29.10.2019

Størrelsen og tilbudet kantinen eller spisearealet har, spiller selvsagt inn. I en mindre bedrift kan fellesbord gi mange gode synergier for miljø og trivsel, mens i større kantiner har sofasoner, bruk av planter og myke møbler påvirkning på trivselen i spisesonen. I noen tilfeller blir kantinen eller spisesonen at det blir selve lungen i selskapets kultur. Det kan skapes mye trivsel i denne sonen ved å legge litt ekstra innsats i møblering og ha et bevist forhold til sonens intensjon.

Flerbruks-kantinen
Kantinen er samtidig en god anledning til å gjøre tilbudet så attraktivt at arealet blir brukt mer en mellom 11.30 og 12.30. Ved å tilby frokostmåltider og barhøyde sitteplasser skaper du en møteplass for å ta en kaffe med kollegaene om morgenen. Samtidig kan arealet brukes til kundearrangement eller interne arrangement som fredagspils eller foreninger i selskapet. Dersom kantinen innredes med mindre båser kan disse også benyttes som mindre prosjektmøterom gjennom hele dagen.