BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Clip Noir table and Atrium chairs from Fora Form HR
Spis sammen

Fleksibelt og elegant

- relanseringen av Clip-bordet fra Komplot Design.

Skrevet av Tone 15.12.2022
Hvis det er én lærdom de siste årene har gitt oss, er det at morgendagens kontorer må være fleksible og tilpasse seg stadig skiftende behov.

Vi presenterer nå Clip Noir. Et bord som raskt kan endre oppsettet ut ifra det som passer deg, - uten å gå på kompromiss med designet. Du kan nå endre fargen på understellet til et elegant sort design eller et mer kreativt fargevalg om du ønsker det.

Designet

Ser du etter et bord som tåler stadig ommøblering? Clip er fortsatt et solid og lett stablebord. Clip-bordets design utfordrer ideen om at det er klappbord som må til for å håndtere stadig endrede bordoppsett.

Clip Noir the stackable table from Fora Form HR

Clip-bordsystem er designet for at stabling av bord ikke skal få den slitasjen som et klappbord får. Clip-bordets elegante base gir en illusjon av at det bare er ett bord ved å plassere bena på utsiden av bordplaten på den ene siden og innsiden i motsatt ende. Dette holder bordet stabilt og "låst" til de andre bordene.

Nye muligheter
Hvert prosjekt er unikt og fortjener et design som er skreddersydd for den enkelte bedrifts uttrykk. Clip-bordet lar deg bruke dine egne farger, - nå setter bare fantasien grenser! Å designe inspirerende møbler er ikke et mål i seg selv, det er å gi deg inspirasjon og spillerom ved å bruke bordet.

Funksjoner

Clip kan være et langbord for å bringe folk sammen, eller for de to teamene som jobber sammen om en oppgave.

Til skolebruk kan de brukes som småbord for å begrense distraksjoner, og koble de sammen til større oppsett når oppgaven skal diskuteres. I kantinen står bordene i flere soner til daglig og sammen når kantinen skal brukes til større møter.

Clip Noir tables with Atrium chairs from Fora Form HR