BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Con kantine
Spis sammen

Senso i kantine?

Spisesoner har helt spesielle krav til funksjon. Renslighet er et slikt funksjonskrav. Nå åpner vi også for at Senso kan leveres med en avstand mellom sete og rygg for enklere renhold.

Skrevet av Pål 14.08.2020
Senso Café og Kvart bord fra Fora Form

Senso som spisesofa

Senso i spisesoner har allerede blitt en suksess. Ved å innrede med en sofa i slike soner gjør man arealet varmere og mer innbydende. Sofaer med høye rygger kan også være med å lage naturlig avskjerming eller snu oppmerksomheten i den retningen som er ønsket. Lune og gode spisesoner bringer mennesker sammen og kan være en unik brobygger på tvers av avdelinger. På denne måten er sonen med å skape kulturen i organisasjoner.

Senso Café

Smulespalte? Cafèløsning? Avstandsstykke? Smussavstand?

Å skape en spisesone som ivaretar behovet for effektivt renhold, samtidig som man gir brukerne en god sone for samhandling og en ettertraktet pause, krever gode løsninger av oss som produserer møblene. Senso Cafè er en slik løsning.

Gjennom å skape en avstand mellom sete og rygg, skapes rom for smuss og smuler ikke å bli liggende i sofaens konstruksjon. Senso Cafè-avstand gir en 10mm spalte mellom setet og rygg.

B17 R6053 Kopi

Ulike tekstiler i sete og rygg

Ved at Senso har unike moduler der hver del er individuell, gir gode bruksegenskaper i spisesoner. Modulene kan spesifiseres med ulike tekstiler, hud eller kunsthud for å tilpasse bruken slik at sofaen ivaretar kravene til en spisesone. Et eksempel på dette kan være at ryggen trekkes i en behagelig varm ulltekstil, mens sete er trukket i tekstiler eller hud som har mulighet til å bli vasket over med en fuktig klut. På denne måten har beholder man spisesonen ryddig, pen og attraktiv over tid.


Senso Fakta:

Senso pall har stålramme med nozagfjærer/støpt kaldskum og filtglidere. Rygg i kryssfiner med støpt kaldskum.

Senso finnes med tre forskjellige rygghøyder for å variere samhandling.

Tilgjengelig med cafè-avstand mellom sete og rygg (unntatt pall med bord og barhøyde)

Kan leveres med strømuttak til pall med 3 meter sort ledning, samt påmonteres bord.

Ben i polert aluminium, sort eller hvit epoxy. Lakkert epoxy i andre farger på forespørsel. Senso leveres også med eikeben i fire forskjellige overflater.

Senso modulsofa med lav rygg Fora Form

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land