BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
8 Ferco pathe gaumont verona lite zero wall
Underholding som produkt
Opplev sammen

Kino

Hvordan kan vi levere en kinosal som tilfører opplevelsen noe mer enn bare filmen? Dette er et spørsmål hele kinobransjen ønsker svaret på. Ved å skape denne kinosalen maksimeres inntektspotensialet.

Skrevet av Tone 07.10.2019

Dagens kinosaler er i ferd med å forandre seg. Inntreden av strømmetjenester i markedet gir raskere tilgang til samme produktet – underholdningen. Vi har sett en rekke bransjer slite over lang tid ved ikke å høre på sine kunder og hvordan deres konsumering av produktet endrer seg. For oss i Fora Form gjør det at vi som underleverandør til kinomarkedet må tenke hvordan vi kan levere en annerledes kinoopplevelse som tilfører produktet noe mer enn bare filmen. Vårt samarbeid med Ferco Seating vil vi være med å endre opplevelsen.

Fora Form mener gode saler begynner med å identifisere salens formål. Kinostoler med mange funksjoner og høy komfort er nesten blitt standarden på nye saler. Kinoer med flere saler skiller på type stoler i salene. Stolene tilpasses salens formål for å skape en ny type totalopplevelse. En opplevelse som ikke bare inkluderer filmen, men også teknikk, type bevertning og målgruppe.

Endret bruk påvirker detaljene og funksjon på stolene. Vi har beveget oss fra koppholder over mot ha et mindre bord i tillegg som gjerne er inkludert i brede gode armlener. Krav til telefonladere og lys er også løsninger markedet etterspør. Alt dette gjør at salene som leveres er mer og mer tilpasset mot bruken.

Gjennom vårt samarbeid med Ferco Seating har Fora Form tilgang på en sortimentsbredde som inkluderer stoler med integrert teknologi, "loveseats" eller stoler tilpasset barn. Fra det unike til bestselgeren Paragon har vi alt en moderne kino krever.

Under viser vi noen eksempler på saler i Norge levert av oss og internasjonalt levert av Ferco Seating

Vadsø Kino med Verona og Opus kinostoler 1 Fora Form

Fora Form og Ferco levert i september Vadsø kino som endte opp med å sette tilhørerne i fokus. Kinoen valgte «loveseats» i bakerste rad av sin største sal for bedre å kunne utvikle kinokonseptet. I resten av salen har markedets mest komfortable hvilestoler og fotskammel. Mange kinoer har gode stoler – men her er hele salen ekstra god.

Al Ghurair Centre 3

Denne kinoen i Al Ghuriar Centre er kun satt sammen av små båser hvor to og to kan dele opplevelsen sammen – kun de to. En kunde som opplever en romantisk komedie i en slik sal vil få et helt annet produkt enn kun filmen. Setene er trukket i skinn med strømuttak gir et eksklusivt preg. I tillegg kan stolene kan lenes tilbake og tilhørerne kan nyte filmen sammen.

Ariel 1

I Puchong bygde Ferco en kinosal spisset mot segmentet barnefilmer. Salen har en stor sklie i tillegg til trappen, mens stolene er store zacco sekker. Setene har en spesiell innmat som gir lengre levetid enn tradisjonelle zacco-sekker. Det er lekerom tilknyttet salen som i varetar barn som kundegruppe. Salen er på denne måten bygget mot kundegruppen og sluttproduktet blir enda bedre.

En slik segmentering av salene vil gi dere konkurransekraft i et marked som stadig får økt konkurranse fra nye og annerledes underholdningsplattformer. Ved å utvide begrepet underholdning og produktet vi skal levere sammen er vi sikre på at vi også i fremtiden vil levere gode kinoopplevelser.

Fora Form Opplev – der mennesker møtes.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land