BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Arena auditorium med høy rygg og oppslått sete
Opplev sammen

Arena - et smartere auditorium

ARENA er en elegant og smart auditoriestol designet av Torsteinsen Design. De har kreert en genial standardisert auditoriestol som kan settes rett inn i ethvert prosjekt, uten å bli spesialtilpasset. En stol som gir frihet til å innrede auditorier som vi aldri har sett før. Nå kan kreativiteten blomstre.

Skrevet av Tone 13.04.2021

Den 22. april 2021 lanserte vi den nye auditoriestolen Arena. Stolen tar sikte på å gjøre prosessene rundt amfier mer effektive med økt fleksibilitet og forenklet montering.

Stolen har blitt til i tett samarbeid med prosjektgruppen vår som har løst utfordringer i store komplekse auditoriesaler i over 30 år. I dag svarer Arena på de fleste av fremtidens utfordringer, både når det gleder teknologi og brukerinnsikt.

Resultatet er Arena – one size fits all.

Effektive og fleksible prosjekt
Vi har utviklet en smart singulær innfesting som hver enkel stol festes i. Dette gjør at den enkelte stol ikke forholder seg til nabosetet, som ofte er vanlig på auditoriestoler. Den singulære innfestningen vil forenkle prosjekteringsjobben og gi større mulighet for individuelle tilpasninger på byggeplassen. Arena åpner nå opp at for auditorier kan bygges i bue, vifteform eller andre kreative løsninger.

Litt om mål

Arena har et smalt og elegant design som tar liten plass. Modellen kan prosjekteres og leveres i amfier som har ≥ 900 mm inntrinn og minimum 150 mm opptrinn - ved valg av opptrinns montert løsning.

Dersom amfiet du jobber med har mål som fraviker disse kravene, kan det likevel tenkes at en prat med våre selgere eller prosjektledere kan løse utfordringen.

Rask evakuering
Siden stolen bygger så lite, selv med smalere inntrinn, vil Arena følge alle krav til rask evakuering. Selve armlenet er designet for en sikrere evakuering. Det stikker ikke ut i gangbanen og hindrer passeringer eller hekter fast jakker eller vesker.

Skriveplate
Mange ønsker skriveplater i auditoriene sine. I den nye festebraketten er det tilrettelagt for dette.

Drift og vedlikehold
Et auditorium skal leve og brukes i mange år. Dersom det skjer skader på en stol vil det være enkelt å bytte ut den ene det er skade på, uten å måtte demontere en hel rad. Skader i tekstilen? Det kan lett byttes ut på stedet. Effektivt og bærekraftig.

Under hver enkelt stol har vi beholdt en lysåpning på 20mm, dette vil sørge for enkelt renhold.

Torsteinsen Design Oclin Torstein Sperstad DSC156320210407

Torsteinsen Design
Torsteinsen Design er et designkontor med 3 ansatte - eiere Fredrik Torsteinsen og Solveig Torsteinsen samt kollega Vidar Øverby, alle interiørarkitekter og møbeldesignere MNIL. Torsteinsen Design har et 3-delt faglig fokus: industriell møbeldesign, utstillingsdesign, samt ulike oppdrag innenfor interiørarkitektur og arkitektur. Siden 1995 har kontoret opparbeidet særlig kompetanse på romlig design og objektdesign - og samspillet mellom rom og objekt.

Gikk du glipp av lanseringen?

Se hele sendingen her:

Arena 1