BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Masma35248
Skoleauditoriet i endring
Opplev sammen

Skoleauditoriet

Fora Form er markedsleder på leveranser av skoleauditorier og har vært det i ca. 30 år. Våre samspill med disse utdanningsmiljøene har gitt oss unik kunnskap om hvordan norske utdanningsinstitusjoner har utviklet seg.

Skrevet av Tone 07.10.2019

Digitaliseringen endrer også læringsmetodene. Fora Form har med sitt samarbeid med Ferco seating tilgang til markedets mest innovative utdanningsløsninger, og gjennom dette samarbeidet har vi tenkt til å drive utdanningsmarkedet i Norge fremover også i fremtiden.

Tidligere var samspillet mellom salen og foreleser fokus for gode auditorier. Forelesere utviklet favorittauditorier mye basert på dette samspillet. Hvilke auditorier ga gode, engasjerte studenter? I dag kommer ofte selge forelesningen som fil i forkant av selve bruken av auditoriene. Dagens forelesningssaler endres derfor til en diskusjonsarena der samspillet og diskusjonene mellom elevene er like viktig som den tradisjonelle orienteringen frem mot foreleser.

The study pod

Med løsninger som The Study Pod endres morgendagens forelesningssaler til diskusjonsarena der samspillet og diskusjonene mellom elevene er like viktig som den tradisjonelle orienteringen frem mot foreleser."

Ved at fokus for en god forelesningssal ikke skal være fremover, men like mye til medelever, endrer det meste ved auditoriet. Stolene, skriveplaten, innfestningen – alt styres av hvordan brukerne orienterer seg i salen.

Ferco Seating har utviklet en rekke forskjellige utdanningsauditorier med muligheter for nytt fokus til siden. De forskjellige løsningene har alle ulik grad av samhandling, festepunkt og bordgeometri.

Turn and Learn ™

Turn and Learn ™ er et unikt sittesystem som blir stadig mer populært i akademiske omgivelser. Den er designet for å støtte kravene til et interaktivt undervisningsrom, som letter aktiv og deltakende læring med vekt på fleksibilitet. Turn and Learn ™ -systemet gjør det mulig for brukeren å rotere hele 360 ​​° mens han sitter igjen, noe som tillater både didaktisk og gruppearbeid uten å forlate setet. Turn and Learn™ monteres i rette auditorier og har god samhandling til siden og bakover

Turn and Learn ™ er designet for å støtte kravene til et interaktivt undervisningsrom

Collaborative Wave™

Ferco Collaborative Wave™ er designet spesielt for å komplettere utviklende undervisningsmetoder, og er et unikt sittesystem laget for å oppmuntre studentenes engasjement. Wave har en pod på fire eller fem konturerte seter som er plassert rundt et unikt buet skrivebord, og lar elever sømløst delta i læreropplevelser til student og student-til-student-læringsopplevelser gjennom sin innovative konstruksjon.

Hvert av de ergonomiske setene beveger seg vekk fra skriveflaten og roterer uavhengig på en stålarm med høy styrke - i tillegg til at de automatisk går tilbake til sin opprinnelige posisjon når de ikke er ledige; mens bordets krumning skaper en større arbeidsflate enn eksisterende konfigurasjoner og sikrer tilstrekkelig rom for maksimal produktivitet

Collaborative Wave™ er designet for å oppmuntre studentenes engasjement

Audiotoriet

Auditoriet

Å bygge et auditorium handler for mange om å velge en stol. For oss i Fora Form begynner prosjektet rundt hva brukeren skal oppleve i auditoriet: En konferansesal har ofte funksjonskrav som skriveplate og samhandling med foredragsholder, mens en sal med kulturformål handler om å sitte godt for å kunne nyte opplevelsen. En rekke av de bygningsmessige kravene er de samme, men formålet med salen bestemmer valg av stoler og funksjonalitet for å gi brukeren best mulig opplevelse. I denne artikkelen ønsker vi å gi gode råd til deg som er opptatt av å bygge gode auditorier.

De besøkendes opplevelse vil bli forsterket av den generelle estetikken, optimal komfort, enkel tilgang og viktigst av alt, en klar og uhindret sikt. I tillegg skal auditoriumstoler være attraktive, komfortable og funksjonelle. I vår samling av auditoriestoler tilbys egendefinerbare funksjoner som det integrerte Wrimatic ™ A3-skrivebrettet, koppholdere, personaliserte broderier og forskjellige møbeltrekk.

I vår samling av auditoriestoler tilbys egendefinerbare funksjoner som det integrerte Wrimatic ™ A3-skrivebrettet, koppholdere, personaliserte broderier og forskjellige møbeltrekk.