Fora Form

Fora Form markerer Verdensdagen for psykisk helse

I fjor var første året Fora Form markerte Verdensdagen for psykisk helse den 10. oktober. I år vil vi gjenta suksessen ved å invitere våre forhandlere til å være med å spre bevissthet rundt en viktig sak.

Skrevet av Tone 29.09.2021

Mental helse handler mye om å skape trygge ramme for gode samtaler. Gode samtaler skjer ofte i en sofa eller konferansestol. Fora Forms visjon som Norges største produsent av møteplasser er å tilrettelegge for gode møter.


Årets kampanje handler om "Livet under og etter en pandemi". Mens noen har opplevd hjemmekontor som en befrielse, har andre synes det har vært utfordrende å oppleve samhold med kollegaer og andre med betydning i deres liv.

Å oppleve samhold er viktig for å kunne jobbe mot felles mål og investere av seg selv i relasjoner. Derfor ønsker vi også i år og sette fokus på gode møter som vi i en normal hverdag tar som en selvfølge.

Dersom du vil lese mer om kampanjen kan du besøke Mental helse og kampanjesiden her.

Å føle seg sikker og trygg, kunne stole på de andre i teamet er nøkkelen til gode prosesser og psykisk helse.

Hva er psykologisk trygghet og hvordan kan design hjelpe?

«Vi mennesker har det siste halvannet året vært utsatt for en enorm endring. Vi har ikke like muligheter for å håndtere denne endringen. Da er det viktig at vi som møblerer kontorer og møteplasser er bevisst ansvaret å skape samhold og ta vare på alle rundt oss. Det er ulikhetene våre som er vår største fordel, disse må vi dyrke og ta vare på. Ved at noen ikke føler trygghet og samhold etter pandemien kan gjøre at din organisasjon går glipp av viktig innsikt i fremtidige prosesser. Derfor er det viktig å sette fokus på denne dagen." uttaler daglig leder i Thomas Haram.

Der mennesker ikke møtes lenger.

Der stolene står tomme.

Der alt som høres er lyden av det som var.


Der skal vi samles igjen.

Der skal vi fylle tomrommet.

Der skal vi se hverandre.

Der mennesker møtes.

Dwell Rocker chair from Fora Form

Seks tips for hvordan få god psykisk helse på arbeidsplassen

Denne kampanjen er i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse som arrangeres av Mental helse Norge

Les mer på verdensdagen.no