BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Knekk krakk i en bar fra Fora Form IV
#lagplass
Fora Form

Verdensdagen for psykisk helse 2023

Årets kampanje av Verdensdagen for psykisk helse oppfordrer til å gjøre våre viktigste møteplasser mer inkluderende. Dette må vi markere. Vi ønsker å invitere deg til et digitalt foredrag om "Viktigheten av inkludering og mangfold i arbeidslivet og organisasjoner" med Helene Aagard fra Diversity Factor i Danmark. Vi trenger alle å høre til. #lagplass.

Skrevet av Tone 21.09.2023

Ifølge verdensdagen for psykisk helser er det flere som er ensomme nå enn før pandemien. Faktisk har hver femte person i Norge har få eller ingen å vende seg til når de har det vanskelig. Forskning viser at det å gjøre noe meningsfullt sammen med andre er viktig for å motvirke ensomhet, utenforskap og psykiske belastninger, spesielt i urolige tider.

I fjor oppfordret de til å skape flere møteplasser. 3000 skoler, arbeidsplasser, organisasjoner, kommuner, fagmiljøer og privatpersoner tok denne oppfordringen på strak arm og skapte sosiale møtepunkter på kryss og tvers i landet. Det synes, og det betyr noe.

Men vi blir ikke automatisk mindre ensomme, bare vi møtes.

I 2023 skal vi jobbe for å gjøre våre viktigste møteplasser mer inkluderende.

Invitasjon DK til nettsiden

Gratis webinar kl 12:00 10. oktober

Velkommen til et foredrag om Viktigheten av inkludering og mangfold i arbeidslivet og organisasjoner med Helene Aagard, CEO i Diversity Factor.

Et dagsaktuelt tema om å bygge broer og bryte barrierer. Vær med å dykke ned i de vitale aspektene for å fremme mangfoldighet, skape harmoniske arbeidsmiljø og forstå hvordan samarbeid fungerer som en katalysator for innovasjon og bæredyktig kontorkultur.


Inviter til spillekveld!

Å gjøre noe sammen kan føre til at samtalen går lettere, at vi ser hverandre på en ny måte. Kanskje kommer vi i snakk med noen vi ikke snakker med i det daglige. Vi i Fora Form ønsker å invitere deg og din organisasjon til å arrangere spillekveld. Lag plass til alle rundt bordet over et slag med Domino!

Bestill Domino spill her

Verdensdag-plakaten

I en hektisk hverdag er det ofte vanskelig å sette av tid til hverandre. Vi har laget en plakat som tar utgangspunkt i organisasjonen Mental helses tips til en bedre psykisk helse på arbeidsplassen. Plakaten er en fin gave til enhver organisasjon og en fin påminnelse i en sosial sone om hva som faktisk er viktig for deg og dine medarbeidere. Plakaten finnes på norsk og engelsk.


Bestill "Verdensdag-plakaten" her

Gjennom god design har Fora Form skapt sosiale møbler og møteplasser siden 1929, og vår ambisjon har alltid vært å skape de store innendørsopplevelsene.

Vi designer ikke møbler for kontoret, men for åpne og gode møter mellom mennesker. Vi lager ikke møbler for å imponere, men for å motivere. Vi designer ikke for direktører, eller for å opprettholde maktstrukturer. Vi designer for å bryte ned forskjeller.

Vårt mål er å skape like gode rammer rundt hverdagen på arbeidsplassen, som i hjemmet. Vår visjon er å skape møbler og møteplasser som legger til rette for de gode møtene mellom folk.

I Fora Form vet vi at mennesker skaper miljø og at miljø skaper mennesker. Det er vår motivasjon i arbeidet med å skape de store innendørsopplevelsene - der mennesker møtes.

«Start dagen med å invitere noen til en ordentlig prat på et uformelt sted»

Tind 1500 H sofaer sammen med Misto puff og Root bord Fora Form

Seks tips for hvordan få god psykisk helse på arbeidsplassen

Denne kampanjen er i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse.

I fjor gikk Verdensdagen for psykisk helse inn i en ny treårig strategiperiode hvor de inviterte til felles innsats mot ensomhet og utenforskap, som er sentrale utfordringer for den psykiske folkehelsa:

Å føle tilhørighet er et grunnleggende behov. Det er følelsen av å være en ønsket del av et fellesskap hvor du blir respektert, sett og forstått som den du er. Å omgi oss med mennesker som tåler følelsene våre, virker beskyttende mot langvarig stress og angst. Det kan også redusere risikoen for følelsesflukt gjennom for eksempel rus eller isolasjon. Flere studier peker også på at tilhørighet på arbeidsplassen har mer å si for trivselen enn både lønn og anerkjennelse.

Les mer på verdensdagen.no

Fora Form Finansparken 0236