Mask Group 21

Maritim og offshore

Fora Form har produsert møbler til skipsmarkedet siden 1929, og for offshore-industrien siden 80-tallet. På Sunnmøre med sine bratte fjellsider og lange mørke vintre, snekret fiskerne møbler på fritiden for å spe på inntektene. Dette håndverket og arven koblet sammen med innovativ design er grunnlaget for Fora Form. Vår målsetning er å tilrettelegge for sosialt samspill i offentlige miljø, og på arbeidsplassen. Fora Form bruker design som et strategisk virkemiddel for å implementere våre nordiske verdier til det beste for passasjerer og mannskap. Vår design strategi har resultert i en rekke nasjonale og internasjonale design priser. Et bevis på at god design har lang levetid.

Hvis du trenger terminalmøbler, kinostoler til helikopter lounge, teleskopisk amfi eller skyveamfi til teatersalen, spiseromsmøbler, barmøbler, møteromsmøbler, lounge møbler, lugarmøbler, forelesningsmøbler, møbler til mannskapsområder, eller sofaløsninger, har vi tro på at våre møbler vil hjelpe et hvert interiør i å skille seg ut.

Up sofa og Cup bord fra Fora Form

Fora Form har kompetansen og kunnskapen til å produsere møbler som tilfredsstiller de strengeste BS eller NORSOK krav når det kommer til flammehemming og konstruksjon. Vi kan også spesialtilpasse møbler til skip eller plattformer.

Når det gjelder skipsbransjen, er nesten hele kolleksjonen MED-B sertifisert og alle møbler er produsert i henhold til: ISO 9001, 14001 og 45001. Alt trevirke er FSC (Forest Stewardship Council) sertifisert. Fora Form er også MED-D og Achilles sertifisert. Samtlige møbler har Norsk Møbelfakta og EPD (Environmental Product Declaration), og enkelte design har Svane-merking. Vi vektlegger dokumenterbar bærekraft.

Fora Form har en unik arv og fokus på å produsere møbler som tilrettelegger møter for sosialt samspill. Vi håper å bli en del av dine fremtidige møter.