Jobb sammen

Formelt møterom

Et formelt møterom har ofte møter som varer i mange timer. Dette gir økte funksjonskrav, noe som påvirker kostnaden på disse rommene.

Skrevet av Tone 29.10.2019
Clint stoler og Roma konferansebord med sort understell Fora Form

Det er ofte et areal der kunder blir invitert inn, så det bør speile organisasjonens verdier. Det bør være et rom de ansatte i organisasjonen er stolte av å vise frem fordi det representerer dem. En møteromsstol er som oftest den som blir utstyrt med mye og viktig funksjon. Det er viktig å tenke på at stolen skal passe til en rekke forskjellige kroppstyper og behov, slik at man fremstår som inkluderende enten møterommet er internt eller eksternt.

Fjell konferansestoler i et møterom hos Fora Form

Et godt formelt møterom bør også oppfattes som ryddig, spesielt om utenforstående blir invitert inn på dette rommet. Tenk derfor over om det er nødvendig med hev/senk mekanisme som gjør at stolene vil ha forskjellig høyde og om noen vil rydde møterommene mellom bruk.

Det er også viktig å ivareta eventuelle tekniske løsninger tidlig i planleggingen slik at dette blir integrert i løsningene som velges.

Du kan lese mer om andre typer møterom her

Møbler til formelle møterom

Kreative utfordringer...?
Jobb sammen

Hvordan ha kreative workshops digitalt?

Kreative arbeidsprosesser krever visse forutsetninger, som likeverdige, engasjerte deltakere som møtes og utveksler ideer. Vanligvis ville det å jobbe digitalt være et forstyrrende element. I dag er dette snudd på hodet og digitale verktøy er en forutsetning for å lykkes med kreative arbeidsprosesser. Som samfunn og bedrifter klarer oss uten store ideer i noen uker, men på sikt trenger problemer gode kreative løsninger. Hvordan skal vi få de kreative hjulene i gang uten de vanlige hjelpemidlene våre og med nye digitale virkemidler? Vi har spurt en rekke ledere for kreative avdelinger hvordan de løser dette problemet.

Skrevet av Pål 31.03.2020
Et oppsirkulerings initiativ
Jobb sammen

Clint Cover

Det er få møbeldesignere forunt å designe kommersiell suksess og i tillegg vinne en pris for produktdesignet. Dette kan stolserien Clint designet av Atle Tveit og Lars Tornøe skryte av. Stolen vant i 2010 «Merket for god design» som deles ut av DogA, og det er solgt over 50.000 Clint stoler siden lanseringen i 2009. Nå lanserer Fora Form et Clint Cover slik at vi kan forlenge levetiden til stolene som allerede er produsert.

Skrevet av Pål 24.03.2020