Jobb sammen

Formelt møterom

Et formelt møterom har ofte møter som varer i mange timer. Dette gir økte funksjonskrav, noe som påvirker kostnaden på disse rommene.

Skrevet av Tone 29.10.2019
Clint stoler og Roma konferansebord med sort understell Fora Form

Det er ofte et areal der kunder blir invitert inn, så det bør speile organisasjonens verdier. Det bør være et rom de ansatte i organisasjonen er stolte av å vise frem fordi det representerer dem. En møteromsstol er som oftest den som blir utstyrt med mye og viktig funksjon. Det er viktig å tenke på at stolen skal passe til en rekke forskjellige kroppstyper og behov, slik at man fremstår som inkluderende enten møterommet er internt eller eksternt.

Fjell konferansestoler i et møterom hos Fora Form

Et godt formelt møterom bør også oppfattes som ryddig, spesielt om utenforstående blir invitert inn på dette rommet. Tenk derfor over om det er nødvendig med hev/senk mekanisme som gjør at stolene vil ha forskjellig høyde og om noen vil rydde møterommene mellom bruk.

Det er også viktig å ivareta eventuelle tekniske løsninger tidlig i planleggingen slik at dette blir integrert i løsningene som velges.

Du kan lese mer om andre typer møterom her

Møbler til formelle møterom

Fora Form

Møbler som varer i generasjoner

Et Fora Form møbel skal du ha glede av i mange år. Ved å følge vår kvalitets- og vedlikeholdsmanual bidrar du til å forlenge levetiden.

Skrevet av Tone 23.06.2020
Opplev sammen

CASE/ KINO NYE DEICHMAN

Deichman hadde som mål å bli Oslos nye storstue. Den 18. juni ble målet nådd. En storstue med plass til alle og en møteplass for kunnskap. En havn for likeverd og for å viske ut forskjeller i samfunnet. Bygget har ivaretatt de fleste interesser og hobbyer slik at alle skal føle seg ivaretatt. Fora Form er stolt leverandør av teleskopamfi til kinovisning både for store og små.

Skrevet av Pål 15.06.2020