BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
City plaststol og Kvart bord Fora Form
"Stedet for å hente energi"
Pust sammen

Kaffesonen

Kaffesonen er et område som kan brukes aktivt for å skape samhandling mellom avdelinger. Ved å plassere kaffesonene sentralt og ha et bevisst forhold til type møblering kan du påvirke organisasjonens kultur.

Skrevet av Pål 14.01.2020

Kaffesoner og vannhull

Kaffesonen er ofte selve nerven i selskapet. Det første stedet vi treffer hverandre om morgenen, der vi tar opp ting vi tenker på og bryr oss om. Sonen er en av områdene vi er oftest innom i løpet av dagen. Siden det er et sted med hyppig besøk er det et enkelt sted å lage en sone som innbyr til samspill.

"Ved å velge bord og stoler i ståhøyde er det enklere for andre å stoppe opp."

Klikk her for å se våre barkrakker og barsofa

Bord og sitteplasser i barhøyde innbyr til kortere stopp og kjappe møter. Møblering i barhøyde gjør det også enklere å stoppe opp for en prat. Kanskje to kollegaer trenger å diskutere gjennom noe for å fatte en rask avgjørelse? Barhøyde gjør at brukerne ofte lener seg fremover over bordet, og gjør møtene mer intensive og engasjerte. Kanskje det da er en gylden mulighet til å bruke engasjementet til noe positivt. En skjermløsning vil kunne fortelle om de sosiale engasjementene til organisasjonen, og skape ringer i vannet dersom medarbeidere kan bli kollegaer over en god sak.

Modulsofaen Senso Huseiernes Landsforbund 2019 foto Cathrine Holst og int ark Metropolis arkitektur design

Våre sofaer skal se like bra ut, uansett hvem som forlater dem...

Ingen like er rotete kaffesone. Løse puter og sofaputer som må puffes blir ofte ikke ivaretatt av renholdere. Våre sofaer skal se like bra ut, uansett hvem som forlater dem. Ved å kombinere ulike tekstiler på putene vil man kunne oppnå varmen og kosen man søker ved å kombinere løse puter uten at noen trenger å tenke på dem.

Det er mange som ser verdien av sofagrupper i kaffesonen. Denne sonen kan også fungere som gode møteplasser dersom man legger opp til flerbruk. Slik får man en pause fra prosjektrom eller møteplassene inne i arbeidssonen. Dersom man planlegger at kaffesonen skal brukes til flere personer, må man ivareta de ulike behovene mennesker har. Det å sitte veldig lavt er ubehagelig for noen arbeidsantrekk, i tillegg kan det være vanskelig å reise seg for noen aldersgrupper.

Senso modulsofa kan leveres både i vanlig sittehøyde og barhøyde.

Senso barsofa 3 setere sammen med høye Kvart bord Fora Form

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land