BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Con I stoler Kvart bord og Senso sofa med treben i en kantine Fora Form
Spis sammen

Kantinen som møteplass

Kantinen er et av de mest arealkrevende møteplassene et bygg har og en unik mulighet til å lage en arena der mennesker kan møtes på tross av avdeling og fysisk arbeidsplass.

Skrevet av Tone 29.10.2019

Størrelsen og tilbudet kantinen eller spisearealet har, spiller selvsagt inn. I en mindre bedrift kan fellesbord gi mange gode synergier for miljø og trivsel, mens i større kantiner har sofasoner, bruk av planter og myke møbler påvirkning på trivselen i spisesonen. I noen tilfeller blir kantinen eller spisesonen at det blir selve lungen i selskapets kultur. Det kan skapes mye trivsel i denne sonen ved å legge litt ekstra innsats i møblering og ha et bevist forhold til sonens intensjon.

Flerbruks-kantinen
Kantinen er samtidig en god anledning til å gjøre tilbudet så attraktivt at arealet blir brukt mer en mellom 11.30 og 12.30. Ved å tilby frokostmåltider og barhøyde sitteplasser skaper du en møteplass for å ta en kaffe med kollegaene om morgenen. Samtidig kan arealet brukes til kundearrangement eller interne arrangement som fredagspils eller foreninger i selskapet. Dersom kantinen innredes med mindre båser kan disse også benyttes som mindre prosjektmøterom gjennom hele dagen.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land