BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Lanseringer

MØT KNEKK FAMILIEN

Knekk er en foroverlent type som elsker å komme tett på for å løse små og store utfordringer, sammen med andre. Derfor er det helt på sin plass at den populære krakken har fått nye venner i knekk benk, knekk stol og knekk bord.

Skrevet av Tone 25.01.2023

DEN UTVIDEDE FAMILIEN

Den originale Knekk-ideen ble laget for kreative samarbeid, og sosiale møteplasser. Jon Fauske designet Knekk-familien spesielt for å muliggjøre effektive workshops, og sikre engasjerte og oppmerksomme deltakere i disse prosessene.

Nå har familien vokst slik familier pleier å gjøre. Knekk er nå en serie med stoler, bord, benker og en utvidet barkrakk-løsning, alt i heltre av eik. Ideen er fortsatt den samme: forbedre dine kreative møter og sosiale interaksjoner. Med Knekk som byggeklosser!

INTRODUSERER KNEKK
Norwegian {vb} /ˈknEk/ : break, bend, snap {noun}: crack, brittle caramel

.

Knekk Fora Form location web 3429
.
Knekk Fora Form location web 0127
.
Knekk chair in a stack from Fora Form
.
Knekk chair with armrest and cushion from Fora Form
.
Knekk Fora Form location web 3451
.

SKREDDERSYDD FOR KREATIVITET OG SOSIALISERING

Knekk serien er laget for kreativitet og sosiale møteplasser i elegant og solid heltre eik. Med Knekk får du en heltreserie med nordisk uttrykk, god komfort, stor bredde og helhetlig stil. Knekk er designet av Jon Fauske og har siden krakken så dagens lys i 2019 blitt populære byggeklosser i det nye arbeidslivet hvor kreativitet springer ut i møter mellom folk.

Knekk Fora Form location web 3496 kopi
Fora Form frilagt 4007

Knekk stol

Med sin subtile knekk skaper den nye Knekk stolen både rom for tilbakelent refleksjon og fremoverlent diskusjon. Stolen kommer både med og uten armlener og har et elegant utrykk. Knekk er ikke prangende i sin form, men vennlig og imøtekommende i sin funksjon.

Den skaper automatisk en sittestilling som gjør at du lener deg mot bordet for diskusjon eller et måltid, uten å måtte sette deg frem på stolen. Knekk er helt enkelt stil og funksjonalitet i ett og noe så unikt som en stol tversgjennom i heltre. Kan også leveres med setebrikke i sete og/eller rygg for ytterligere komfort. Stol uten armlene kan stables.

MED ELLER UTEN ARMLEN?
Knekk stolen kan leveres både med og uten armlen
Knekk Fora Form location web 01 Knekk Fora Form location web 02
Fora Form frilagt 3899

Knekk Wood bord

Knekk Wood bord tar med seg det unike knekk designelementet fra Knekk stol med sin splittede bordplate. Understellet er i samme elegante og solide heltre av eik, mens bordplaten som kan leveres med farge vil kunne skape en dynamisk kontrast til understell og senterplate i heltre av eik.

Senterplaten gir bordet karakter og blir et naturlig punkt for å samle tilbehør som passer til bordets bruk. Senterplaten kan også leveres som kabelluke med brønn. Knekk bord kommer i fire lengder hvor de største har senterplate, mens det minste bordet har en ren todelt plate.

Knekk bord skaper sammen med Knekk stol og Knekk benk et helhetlig og tydelig nordisk utrykk som skiller seg ut i mengden.

FAST SENTERPLATE ELLER KABELLUKE MED BRØNN?
Felles for begge løsningene er at det fungerer som et sted å samle objekter
Senterplate Knekk Kabelluke Knekk
Knekk Fora Form location web 3412
Fora Form frilagt 4078

Knekk benk

Knekk benken hjelper deg å finne den beste sittestillingen. Den tar med seg den fremoverlente profilen fra den populære Knekk krakken og skaper naturlig bevegelse i sittestillingen gitt at den både inviterer til foroverlent diskusjon og tilbakelent refleksjon, uten følelsen av å tippe.

Knekk benk skaper en fin variasjon i samspill med Knekk stol og bidrar til et helhetlig og nordisk uttrykk på sittegrupper.

Fora Form frilagt 4060

Knekk barkrakk

Knekk barkrakken er designet for de ulike stadiene i et kreativt workshop. Den horisontale delen av setet sørger for refleksjon og avslapning. Den skjeve delen av setet gir retning for aktiv samhandling og støtter nye og innovative prosesser.

Velkommen i familien, Knekk!

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land