Fora Form

Knekk: The identity collection

Tre inn i en verden der design møter følelser, der komfort omfavner kreativitet og der Knekk familien får skinne i et helt nytt fargespekter. Vi presenterer Knekk: The identity collection, en symfoni av sterkt formspråk og farge som vil redefinere måten du innreder dine neste interiørprosjekter.

Skrevet av Iselin Granly 29.08.2023

OMFAVN FARGENES KRAFT

Knekk familien

Den originale Knekk-ideen ble laget for kreative samarbeid, og sosiale møteplasser. Nå har familien vokst slik familier pleier å gjøre. Knekk er nå en serie med stoler, bord, benker og en utvidet barkrakk-løsning, alt i heltre av eik. Ideen er fortsatt den samme: forbedre dine kreative møter og sosiale interaksjoner med Knekk som byggeklosser!

Gi interiøret identitet

Nå gir vi deg muligheten til å forsterke Knekks personlighet med en kolleksjon med fem nye, inspirerende og karakteristiske farger. På denne måten kan du forvandle Knekk familien til mer enn bare møbler; tilfør farge og gi de individualitet og selvuttrykk som en del av sterke interiørkonsepter.

Knekk the identity collection 16 9
The identity collection fargevalg:
Mørkbeiset eik 2022
Smoked
Hvitvasket
Whitewashed
Eik finer ny
Natural
Blended pink Knekk low2
Blended pink
Sortbeiset Ask
Blackstained
Blended green Knekk low2
Blended green
THE IDENTITY COLLECTION
Identity {noun} /ʌɪˈdɛntɪti/ : the fact of being who or what a person or thing is.

.

Knekk bench in whitewashed
.
Fora Form Knekk the identity collection
.
Knekk wood table and chairs in whitewashed
.
Knekk the identity collection by Fora Form
.
Knekk the identity collection whitewashed smoked oak and blackstained
.

FARGE SOM VIRKEMIDDEL FOR ROM OG FORMSPRÅK

Vi vet at essensen i et heltre produkt ligger i hvert produkts unike tekstur. Derfor har vi valgt å jobbe med farger som lar teksturen og taktiliteten i treet skinne gjennom. På denne måten vil ikke de nye fargetilføringene gå på kompromiss med treets naturlige karakter.

Med den nye kolleksjonen skaper vi en harmonisk fusjon av tekstur og farge som er beroliggende, samtidig som den er livlig. Knekk familien er din inngangsport til en verden av grenseløs kreativitet, og de nye fargene er din nøkkel til å låse opp dens magi.

Knekk the identity collection blended green blended pink and whitewashed
#whereverpeoplemeet