BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Lanseringer

MØT BUD

En møteromsstol, en spisestol, et visuelt element og din nye favoritt buddy! BUD ble skapt for å gi moderne miljøer en stol som skiller seg fra det tradisjonelle; en gøy og ungdommelig stol for lekne konsepter der mennesker møtes.

Skrevet av Iselin 22.02.2024

.

BUD chair in different colors from Fora Form
.
.
BUD stack from Fora Form
.
.
BUD rotate from Fora Form in light green
.

BUD er utviklet av den unge designduoen Petter Skogstad og Fredrik Værnes (Skogstad & Wærnes), som etter kun tre års samarbeid allerede har høstet priser for sitt arbeid. Resultatet er blitt en elegant og leken stol som er stram i sitt design. Den utradisjonelle estetikken går allikevel ikke på kompromiss med komforten; BUD fanger deg akkurat der den skal.

BUD har merkbar tilstedeværelse som enkeltstol, men ryggputen skaper en skulpturell og leken form når flere stoler er plassert rundt et bord. Den senkede, reduserte ryggen på BUD gjør folk mer tilgjengelige for hverandre uavhengig av møte. BUD kan både være en møte, spise - eller en uformell kompis!

BUD meet in sand yellow Fora Form
VI INTRODUSERER BUD
English {noun}: /bʌd/
abbreviation of buddy,
slang for a close and favored friend

Wanna be my BUD?

Nye lakkfarger:
Brownred 3011
BROWN RED RAL 3011
Sandyellow 1002
SAND YELLOW RAL 1002
Mossgreen 6005
MOSS GREEN RAL 6005
Pigeonblue 5011
PIGEON BLUE RAL 5014

En BUD for samhandling

Den buede og ovale ryggputen tilrettelegger for bevegelighet og samhandling, men gir samtidig god ryggstøtte. Armlenene avlaster albuene ved fokusert arbeid med PC på bordet. Endelig kan man designe et åpent og inkluderende møterom uten en vegg av dominerende ryggstøtter.

Skogstad Wærnes

Skogstad & Wærnes for Fora Form

– BUD er minimalistisk, samtidig komfortabel. Vi ønsket at BUD både kunne stå alene, og fungere i et større antall, uten at det skapes enn vegg av ryggstøtter. BUDs rygg lar deg bevege deg rundt i stolen og samhandle med andre. Ved fokusert arbeid, eksempelvis med en datamaskin på bordet, avlaster armlenene albuene, sier designer Fredrik Wærnes.

BUD meet and unite in brown red by Fora Form

DESIGN FOR FREMTIDEN

BUD er ikke bare utradisjonell i sin form; den er også designet med hensyn til fremtiden. BUD har ingen deler som ikke kan resirkuleres, og kan derfor avhendes 100%. Fordi BUD er produsert på denne måten er produktet et svært godt eksempel på hvordan vi jobber med Fora ReForm; også i produktutviklingsfasen. Med andre ord vil det være enkelt å skifte samtlige deler på BUD i et eventuelt fremtidsperspektiv. I filmen nedenfor kan du se mer fra produksjonen i fabrikken og produktutviklingsfasen til Skogstad & Wærnes.

All yours, BUD

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land