Fora Form Kvart table dark sky birchply Clint chairs cropped
Fora Form

Ny Woods laminat: Bordoverflater som møter fremtidens trender

I samarbeid med Formica tar Fora Form inn deres nylanserte Woods laminater som utførelsesvalg på bordoverflater.

Skrevet av Iselin Granly 12.08.2023

Naturlige overflater som virkemiddel for rom og miljø

De nye Woods laminatene henter inspirasjon fra ulike bjørkeslag og skal knytte oss til våre nærmeste omgivelser. Ved å bruke treenes naturlige skjønnhet i rom og miljø vil man trekke paralleller til det naturlige, og samtidig være med på å skape mer naturtro miljøer.

Fora Form trekker nå frem fire av de nye Woods laminatene som valgmulighet for overflate på bord fra kolleksjonen. Ambisjonen er at vi ved å styrke valgmulighetene på bordoverflater i kolleksjonen vil vi kunne være med på å skape sterkere miljøer med tydeligere identitet.

Fora Form Kvart table green slate birchply Con chairs cropped
Fra Formicas offisielle nettside:
"Birchply svarer på trevirketrenden i en ekstrem og arkitektonisk skala. Birchply er et vanlig byggemateriale over hele verden. Det kjente utseende, finerer i skrellet layout og den fargerike serien gir høytrykkslaminat et unikt og slående mønster."

Bruksområder

De nye laminatene kan benyttes til både møtebord, større konferanseoppsett, spisebord i tillegg til mindre loungebord. Overflatene utfordrer de tradisjonelle slette flatene, og er med på å sette en annen type stemning til bordet enn det vi lenge har vært vandt med å se.

Fora Form Kvart table with black birchply laminate

De nye Woods laminatene kan kombineres med: