BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Dwell Tind S bord pg Colonnade bord i et konferanse og pauserom
Jobb sammen

Uformelle møteplasser

Uformelle møteplasser midt i arbeidsarealet har ofte en felles funksjon med å være et sosialt samlingspunkt samtidig som uformelle internmøter og impulsive teammøter for å løse felles problemstillinger.

Skrevet av Tone 05.11.2019

Bruken av disse møteplassene avhenger av type arbeid som utføres i sonen. Her kan det være en ide å ta en vurdering etter at avdelingen har levd med sonen en stund for å sjekke om det passer for avdelingens behov og arbeidsform. Slike soner har mange positive effekter, men kan også oppfattes som støyende. En kreativ innovasjonsprosess har andre behov en andre møteplasser. Det er styrt av oppgavene som skal gjennomføres i disse sonene.

En kreativ arbeidsprosess, for eksempel «Design thinking», består av flere faser hvor man samler innsikt og ideer for å lage nye kreative løsninger på problemer som kunder eller brukere ikke vet at de trenger. Derfor er innsikten så viktig inn i prosessen og alle deltakerne er like viktige. Disse møterommene har ikke like stort behov for teknologi eller funksjon på stoler, da engasjement er viktig.

Relaterte artikler