BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet denne i snart 100 år!
Atrium focus chairs and Roma table by Fora Form optimalized

Jobb sammen

Jobb sammen

Hvorfor?

I en verden som stadig blir mer digitalisert trenger vi samhold. Derfor bør hvert møterom tilrettelegge for funksjonalitet som muliggjør samarbeid. Enten det er et formelt møte eller et kreativt møte er målet vårt å få folk til å tørre. Tørre å føle seg komfortable nok til å dele tankene sine og snakke fritt. Innovasjon krever at alle kommer til ordet ved bordet!

Hvordan?

Formelle møter krever sittekomfort som gjør at brukeren kan bevege seg fritt gjennom hele møtet. Kreative møter krever muligheten til å bevege seg inn og ut av møblene, og å være aktiv i prosessen. Når det gjelder mindre rom beregnet for digital kommunikasjon, er det avgjørende å opprettholde ergonomien, samt funksjonaliteten.

FORA FORM REGEL:
Møteplasser påvirker organisasjonskulturen

Vi sikrer gode møter

Alle møter har et formål, og møblene skal sikre at disse møtene blir best mulig. Kravene til møbler og møterom varierer avhengig av møtets målsetning. Et formelt møterom med høye stoler og avansert elektronikk har forskjellige funksjonskrav enn et kreativt prosjektrom. Ingen av disse rommene er viktigere enn de andre, men funksjonskravene endrer seg for å oppnå møtets mål. Måten vi løser disse møteplassene påvirker organisasjonens kultur.

Samarbeide, mestre og bygge broer

Mens vi stiller høye krav til våre individuelle arbeidsplasser, er møteplassen like viktig i dagens arbeidsmiljø. Måten vi samhandler med kollegaer og trives sammen gjør oss til bedre medarbeidere, og gode kollegaer bidrar til et godt arbeidsmiljø. Uansett om det er et prosjektrom, en sofa i arbeidsområdet for impulsive møter, eller et kreativt innovasjonsrom; alt dette er steder der kollegaene dine vil mestre, samarbeide, bygge broer og lære for å gjøre organisasjonen bedre.

Rom vi jobber sammen i:

Formelt møterom
Formelle møterom
Rommet der verdiskapningen skjer, viktige beslutninger tas og rommet du ønsker å vise frem til kunder og samarbeidspartnere.
Prosjektrom
Prosjektrom
I prosjektrommet har vi ofte fokus på det digitale og møtet skjer gjerne over en skjerm. Her tenker vi effektivitet og funksjonalitet.
Kreativt møterom
Kreativt møterom
Et aktivt rom hvor dere utfordrer tradisjonelle arbeidsmetoder. Her står aktivt arbeid, aktiv sittestilling og kreative løsninger i sentrum.
Uformelle møteplasser
Uformelle møteplasser
Alle soner i kontorlokale har potensialet til å være en møteplass. Optimaliser lokalene dine slik at du muliggjør uformelle møter i samtlige settinger.
FORA FORM REGEL:
En positiv arbeidsatmosfære gjør det mer gledelig å komme på jobb
Fora Form Finansparken 0870
#whereverpeoplemeet