Pust sammen

Sett pris på kollegene dine!

Det fysiske fraværet av kolleger kjenner vi alle på om dagen. Hjemmekontor isolerer oss i større grad enn det vi er vant til, men det er viktig for vår felles helse. Vi i Fora Form vil feire samspillene mellom gode kollegaer gjennom å opprette en "kollega-kampanje"!

Skrevet av Pål 18.03.2020

Gode møteplasser og godt samarbeid er nøkkelen til å skape gode kolleger. I dag er viktigheten av gode kolleger høyere på dagsorden enn noen gang ettersom vi ikke treffer dem. Fraværet av andre som bygger deg opp og gir deg selvtillit, gjør at vi kanskje i større grad enn tidligere reflekterer hva vi går glipp av.

Nå er det på tide å feire de som styrker oss ellers i hverdagen. De som gjør oppgavene foran oss litt enklere. De som vi kan gå til når vi får en oppgave vi ikke vet hvordan vi skal løse, og som står bak deg å sier: "Dette får du til...!" De som er med å drar lasset - sammen med oss. La oss feire de gode kollegene.

Her er noen sitater fra våre egne ansatte:

-"Det finnes ingen som gjør hverdagen min så bra som mine kolleger..."

Pernille (39)

-"Tøffe dager blir bedre når du har noen som kan dytte deg fremover..."

Tone (45)

-"Det å ha flinke folk rundt seg gjør at jeg vil prestere bedre selv..."

Sondre (30)

-"Jeg er stolt av kollegene mine og hva vi sammen får til..."

Yvonne (57)

Her kan du lese mer om hvilket forhold vi har til våre kolleger

Vårt verdiløfte til våre ansatte
Jobb sammen

CASE//Finansparken

Arkitektene i Helen & Hard og Saaha har formgitt et praktbygg. Prosjektet Finansparken i Stavanger er en arena for verdiskaping. SpareBank 1 SR-Bank sitt nye hovedkontor åpnet dørene i november 2019. 650 ansatte er endelig samlokalisert i et bygg. Bygget er nominert til ikke mindre enn to priser; prisen for årets bygg (5 nominerte) og prisen for årets trebygg (3 nominerte).

Skrevet av Pål 18.03.2020
Fora Form

Senso Patchwork

I samarbeid med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik introduserer vi nå Senso Patchwork. Ferdige oppsett, med ferdige moodboard, slik du enkelt kan lage spennende miljøer. Sofaoppsettene kan brukes alene, eller settes sammen for å lage større uformelle møteplasser.

Skrevet av Tone 17.03.2020