BUD meny

BUD

En leken stol til møterommet eller spiseplassen og din nye bestevenn! Oppdag alle BUD varianter her:
Senso meny

Senso

En multi-modulær sofa og et av våre bestselgende produkter gjennom tidene. Hvordan ser ditt neste Senso oppsett ut?
Jobb sammen

Jobb sammen

Møteplasser påvirker organisasjonskulturen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arbeidsplassutforming her:
Spis sammen

Spis sammen

Spiseplassen er organisasjonens viktigste kulturbygger. Vi gir deg våre beste tips for å skape en hyggelig spiseplass her:
Reform

Fora ReForm

En bærekraftig tilnærming til vår designarv: nytt liv til designklassikere.
Vår historie

Vår historie

Helt siden 1929 har vi laget norske kvalitetsmøbler på Ørsta i Sunnmøre. Lær mer om vår designarv og hvordan vi har forvaltet den i snart 100 år!
Fora Form 3 B7 A7181 foto Kristin Stoylen
#løftblikket
Fora Form

Verdensdagen for psykisk helse 2022

10. oktober er Verdensdagen for psykisk helse. Fora Form har de siste årene markert denne dagen på forskjellige vis. I år ønsker vi også å invitere med oss deg og din organisasjon i å bidra til økt oppmerksomhet om dagen og viktigheten av å se hverandre i hverdagen. Årets tema handler nettopp om det å ta vare på hverandre. #løftblikket

Skrevet av Pål 29.08.2022

Verdensdagen for psykisk helse er i blitt en hjertesak for Fora Form. Det har den blitt da det er viktig for vår egen organisasjon å vise at vi er en raus og varm organisasjon med plass til alle, og dels fordi mental helse handler i stor grad handler om å skape trygge ramme for gode samtaler. Gode samtaler skjer ofte i en sofa eller konferansestol, og da plasseres premissene for slike møter hos oss som produsent av disse sonene. Derfor er det viktig for oss å markere dagen, og i vi håper du og din organisasjon også vil se verdien av å markere den. Det kan du gjøre gjennom å bestille enten "Øyeblikkspakker" eller plakater for å sette fokus på mental helse på arbeidsplassen.


Bidra til å skape oppmerksomhet rundt verdensdagen for psykisk helse og gi andre en mulighet til å løfte blikket:

Skap ditt eget gode møte
Gjennom våre "Øyeblikks-pakker" ønsker vi å sette søkelys på det gode som skapes i stoler og sofaer hver eneste dag – trygghet og tillit. Årets pakker består av to kopper (en til deg og en til den andre), to deilige sjokoladebiter og noen spørsmål for å hjelpe til med å skape en god samtale. I tillegg ligger det to stresshjerter.

Bestill "Øyeblikks-pakker" ved å trykke her
Pakke 2

Skap et øyeblikk

Gjennom våre "Øyeblikks-pakker" ønsker vi å sette søkelys på det gode som skapes i stoler og sofaer hver eneste dag – trygghet og tillit.

Årets pakker består av:

To kopper (en til deg og en til den andre)

To deilige sjokoladebiter.

To stresshjerter.

Noen spørsmål for å hjelpe til med å skape en god samtale.

«Start dagen med å invitere noen til en ordentlig prat på et uformelt sted»

Tind 1500 H sofaer sammen med Misto puff og Root bord Fora Form

«Vi er vant til å snakke om hvor mange designpriser vi har vunnet eller vise det flotte interiøret som er skapt med våre møbler, men snakker lite om den virkelige magien. Magien som skapes i en sofa mellom to kollegaer eller mestringen som kommer ut av en kreativ workshop. Disse samspillene må hylles, og det håper vi folk ser gjennom denne kampanjen.» uttaler markedssjef Pål Eid-Hviding.

Vi har lang erfaring. Gjennom 90 år har vi arbeidet med å skape offentlige møteplasser gjennom strategisk bruk av design og på den måten fått være med å forme samarbeidsformer i det norske arbeidslivet. Nå vil vi rette fokuset mot arbeidsmiljø og mental helse. I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse vil vi i hele oktober til sende ut en plakat sammen med alle utsendelser som går fra fabrikken. En plakat med seks konkrete tips for hvordan få god psykiske helse på arbeidsplassen.

Seks tips for hvordan få god psykisk helse på arbeidsplassen

Skjermbilde 2022 09 26 kl 14 56 16

Verdensdag-plakaten 2022

I en hektisk hverdag er det ofte vanskelig å sette av tid til hverandre. Til å snakke sammen, utfordre, rose og prate sammen. Plakaten tar utgangspunkt i organisasjonen Mental helses tips til en bedre psykisk helse på arbeidsplassen. Plakaten er en fin gave til enhver organisasjon og en fin påminnelse i en sosial sone om hva som faktisk er viktig for deg og dine medarbeidere. Plakaten finnes på norsk og engelsk.

Denne kampanjen er i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse. I år oppfordrer de oss til å spørre mer:

De fleste av oss setter pris på å bli spurt om hvem vi er, hvordan vi har det, og hva vi liker å drive med. Noen ganger trenger og ønsker vi mer oppmerksomhet. Ved å vise interesse og vennlig nysgjerrighet ovenfor andre vil du bidra til at personen blir sett.

I år inviterer de oss til å blant annet jobbe for å nå flere menn. Menn topper selvmordsstatistikken, og en teori er at de ikke spør om hjelp. For å nå menn ønsker vi å jobber for markeringer rettet mot bedrifter, kulturarrangementer, sport/idrett inkludert motorklubber.

Les mer på verdensdagen.no

Fora Form Finansparken 0236
Plakat arbeidsmiljø 2

Seks tips for hvordan få god psykisk helse på arbeidsplassen

1. HILS

Å bli møtt med høflighet og respekt styrer selvfølelsen og følelsen av å høre til.

2. ROS

Gjennom arbeid får vi bekreftelse på at vi duger og betyr noe.

3. PRAT SAMMEN

Snakk sammen om formelle og uformelle ting. God kommunikasjon bygges gjennom tillit.

4. FEIRE SUKSESSER

Det kan skapes tilhørighet på arbeidsplassen, og et fellesskap rundt det å møte egne og felles mål. Det å føle at man er med på noe meningsfylt styrker den psykiske helsen.

5. SE DEN DU PRATER MED

Gi bekreftelse, vis at andre betyr noe og se hverandre for å skape et fellesskap. Det gir trygghet og tilfredstillelse å kunne føle at man er medlem av gruppen.

6. UTFORDRE

Når du gjennom oppgaver og utfordringer som du kan mestre - og mottar ros for det - vil selvtilliten vokse.

Gjennom hele oktober vil alle våre ordre inkludere en plakat med tips for å skape bedre psykisk helse på arbeidsplassen.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første som får vite om nyheter, inspirasjon, produktlanseringer, eventer, messer og mer! 

Kategori
Land